Суд в Сумах звільнив з-під варти чоловіка, підозрюваного у вбивстві дружини

20.02.2018, 21:57

Суд в Сумах випустив з-під варти 44-річного чоловіка, якого підозрюють у вбивстві колишньої дружини і нанесенні ножових поранень її коханцю. Про це передає ТСН.

Підозрюваного випустили із зали суду без запобіжного заходу. Рідні загиблої і правоохоронці вражені таким рішенням. Дитина пари фактично сирота, так як батька підозрюють у вбивстві матері.

Як розповіла мати загиблої жінки, трагедія сталася в квартирі підозрюваного, де раніше жила сім'я. Дружина переїхала після розлучення, але часто бувала в своїй колишній квартирі, а в день трагедії прийшла туди з коханцем. Колишній чоловік напав на них сплячих, перерізав сонну артерію жінці, вона померла на місці, чоловіка вдалося врятувати.

Колишній чоловік просидів 2 місяці в СІЗО і несподівано вийшов на свободу. Два суди – першої інстанції і апеляційний – вважають таке рішення справедливим. Слідчий суддя взяв до уваги позитивні характеристики підозрюваного, наявність постійного місця проживання та відсутність судимостей.

Квартира підозрюваного 44-річного Володимира Тараповського закрита. Сусіди кажуть про те, що в трагедії винна дружина, яка намагалася відсудити квартиру і провокувала колишнього чоловіка. З урахуванням обставин, при яких чоловік убив свою колишню дружину і поранив її коханця, йому загрожувало до 15 років ув'язнення. Після втечі і укриття від слідства його можуть посадити довічно.

Читайте АСН в Google News