23-разовий олімпійський чемпіон Майкл Фелпс удруге став батьком

14.02.2018, 14:46

У сім'ї 23-разового олімпійського чемпіона, який 19 разів зміг здобути перемогу на олімпійських іграх і стати історичним рекордсменом за кількістю нагород у плаванні Майкла Фелпса народилася друга дитина. Радістю плавець поділився на своїй сторінці в Instagram.

32-річний Майкл Фелпс і його дружина Ніколь Джонсон стали батьками хлопчика, якого назвали Беккет. Він з'явився на світ у понеділок, 12 лютого. «Вчора був чарівний момент. Ніколь і я хочемо представити Беккета Річарда Фелпса всьому світу. І малюк, і мама здорові. Я почуваюся найщасливішою людиною на світі», - написав плавець.

Нагадаємо, перша дитина пари народилася в травні 2016 року, хлопчика звуть Бумер Роберт. Зі своїм старшим сином Майкл вже давно займається плаванням. Майкл і Ніколь познайомилися в 2007 році на спортивній церемонії ESPY Awards, де вона була як стажер від телеканалу ESPN. Відтоді пара кілька разів розлучалася і знову сходилася. Останній їхній розрив стався в 2011 році, після чого Майкл і Ніколь довгий час залишалися просто друзями. У 2014 пара знову зійшлася.

Читайте АСН в Google News