Навальний показав, як віце-прем'єр РФ катався на яхті з повіями

08.02.2018, 20:04

Російський опозиціонер Олексій Навальний опублікував розслідування про те, як заступник прем'єра РФ Сергій Приходько в Норвегії катався на яхті з олігархом Олегом Дерипаскою і жінками з екскорт-сервісу. Відео розслідування опубліковано в Youtube.

Навальний відзначає, що приводом для початку розслідування став візит «недоречно одягнених» дівчат в латексних трусах в московський штаб його прихильників у вересні 2017 року. Всі дані були отримані з постів в Instagram, а також книзі «Щоденник зі зваблення мільярдера, або клон для олігарха» співробітниці ескорт-агентства, що пише під псевдонімом Настя Рибка. Ця дівчина також була на яхті.

Співробітники Фонду боротьби з корупцією зацікавилися сторінкою Рибки в соцмережі і виявили там фото Дерипаски і Приходька на яхті. Зіставляючи описи з книги і фотографії, викладені в Instagram Рибки, спеціалісти, які це розслідують прийшли до висновку, що Приходько і Дерипаска ходили на яхті біля берегів Норвегії в серпні 2016 року.

Приходька в РФ вважають «сірим кардиналом» - він все життя працював на держслужбі, був радником екс-президента Росії Бориса Єльцина, глави РФ Володимира Путіна, а тепер очолює Апарат уряду і є заступником Дмитра Медведєва. Приходька вважають фахівцем з міжнародних відносин.

Навальний додав, що Дерипаска катав на своїй яхті чиновника найвищого рангу, оплатив його розваги і навіть переліт до Норвегії, що можна вважати хабарем Приходьку.

Читайте АСН в Google News