"Не треба заздрити". У Тимошенко відповіли Ляшку на "дорогі сніданки" в США

08.02.2018, 12:26

У "Батьківщині" відповіли Ляшку на звинувачення щодо покупки Тимошенко сніданку у Вашингтоні: "Не треба заздрити!". Про це в коментарі ASN заявив народний депутат фракції Олексій Рябчин у кулуарах Верховної Ради України.

"По-перше, Ляшко - людина, у якої немає візи в США. Її забрали у нього за можливі корупційні речі з його спонсорами. У мене немає сумніву, що розвідка США дуже добре знає про всі його оборудки, які він робить. Тому, коли у нього забрали візу, це бачили всі наші канали та люди", - заявив він.

Рябчин вважає, що політичні консультанти Ляшка припустилися стратегічної помилки, рекомендувавши йому критикувати візит Юлії Тимошенко до Вашингтона.

"Краще б сидів і мовчав! А то виглядає так: він невиїзний... Тому, так, звичайно, дуже шкода, що візит збігся з сесійним тижнем. Але, коли один з опозиційних політиків  звинувачує ще одного опозиційного політика, він добре знає, що за відсутність голосів у парламенті несе відповідальність коаліція. Тому не потрібно заздрити, що хтось може поїхати, що з українським політиком прагнуть зустрітися і вести переговори, а з тобою не хочуть", - рекомендує нардеп чолі фракції РПЛ.

Читайте АСН в Google News