50-річна Памела Андерсон підтвердила роман з молодим футболістом

05.02.2018, 17:54

Знаменита актриса Памела Андерсон підтвердила, що зустрічається з футболістом Аділем Рамі. Про це вона повідомили в інтерв'ю Daily Mail.

Різниця у віці між 50-річною моделлю з Лос-Анджелеса, зіркою серіалу «Рятувальники Малібу» і її 32-річним коханим становить 18 років. Однак, за словами Пем, вона і Аділь цієї різниці не відчувають.

Спортсмен живе і грає в Марселі. Памела стала завсідником футбольних матчів, вона ходить майже на всі домашні ігри марсельського «Олімпіка», де грає Рамі. Актриса також зізналася, що сама готує вечерю і ходить за продуктами на місцевий ринок.

«Він називає мене «іншопланетянкою». Каже, що мені має бути 30 років, а не 50, і просить показати моє водійське посвідчення», - повідомила актриса. Памела розповіла журналістам, що зміни в її житті відбулися після того, як вона відчула настання клімаксу. Зірка Playboy зважилася на кардинальні зміни в житті і виїхала до Франції.
У Франції Пем встигла відкрити вегетаріанський ресторан у Сен-Тропе, запустила виробництво «вегетаріанського шампанського». Також вона активно виступає на захист прав тварин і пише книжку.

Читайте АСН в Google News