У "ДНР" за годину розкрили замах на "міністра оборони" Кононова

02.02.2018, 11:03

У "ДНР" через три години розкрили так званий замах на місцевого "міністра оборони" Володимира Кононова. Не складно здогадатися, що, за переконанням бойовиків, це були українські ГУР і СБУ, "які до цього замаху довго готувалися", заявила сама "жертва замаху".

Бойовики стверджують, що це був вже 11-й невдалий замах на "міністра" Кононова з початку бойових дій на Донбасі. Над місцем замаху вони навіть нібито помітили безпілотник.

"Швидше за все СБУ і ГУР України, які закинули сюди "диверсіонщиків". Це працюють фахівці, це дійсно є предметом не одного дня підготовки", - заявив Кононов, який з'явився на місці вибуху. Він повідомив, що "тринога" стріляла керованим снарядом з підвалу, а самі стрілки швидко зникли, тому що в цьому місці часто ходять патрулі.

Водночас Кононов заявив, що під час обстрілу будівлі ніхто не постраждав, оскільки в той момент у ній були тільки чергові, а сам він був в іншому місці. Власне, ці його слова суперечать раніше сказаній фразі про те, що "діяли професіонали, які довго готувалися".

Читайте АСН в Google News