У Vodafone зробили гучну заяву щодо відновлення зв'язку на Сході

24.01.2018, 13:13

Керівництво оператора мобільного зв'язку Vodafone натякнуло, що особливо не горить бажанням працювати на окупованих територіях Донецької та Луганської областей, але продовжує свою роботу в регіоні з міркувань гуманності. Про це заявив директор з корпоративного управління і контролю Vodafone-Україна Олег Проживальський, передає ДонПресс.

За його словами, Vodafone зараз працює на окупованій частині Донбасу дистанційно. У разі неполадок, компанія звертається до підрядників за домовленістю зі сторонами конфлікту. Вона просить відремонтувати об'єкти. Олег Проживальський також повідомив, що зараз на Донбасі не працюють понад третини базових станцій, які в компанії не можуть і не будуть відновлювати.

"Шановні клієнти! Попри те, що зв'язок у Луганській області був відсутній у результаті форс-мажору, всім абонентам, що перебувають на цій території, будуть нараховані бонуси в розмірі 10 грн, щоб ви смоли повідомити про це своїм близьким. Під бонусним рахунком мається на увазі знижка на послуги зв'язку на суму 10 грн з урахуванням ПДВ і ПФ», - йдеться в повідомленні компанії.

Читайте АСН в Google News