Стрілянина в Одесі: поліція показала відео штурму

19.01.2018, 22:25

Прес-служба Нацполіціі Одеської області опублікувала відео штурму квартири, в якій злочинець Валентин Дорошенко відкрив стрілянину по правоохоронцям. У квартирі знайшли вихід в цех по виготовленню атипової зброї.

Відзначається, що під час штурму поліцейські ліквідували стрілка і затримали ще двох осіб. Крім того, Дорошенко застрелив свого товариша. У сумці розшукуваного виявлено 4 осколкові гранати.

В результаті стрілянини загинув 27-річний дільничний офіцер поліції Сергій Прігарін. Від отриманих поранень одеський поліцейський помер в лікарні. У Сергія залишилася дружина і дворічна дочка.

Нагадаємо, 19 січня в центрі Одеси сталася перестрілка. У квартиру до «сталініста» Валентина Дорошенка прийшов гість – раніше судимий громадянин Пінін. Господар і гість поскандалили, Пінін вибіг з квартири, Дорошенко кинувся за ним і застрелив його. Місцеві жителі викликали поліцію. Дільничний і 2 оперативника з Приморського відділу поліції, що прибули на місце отримали поранення від Дорошенка. Був викликаний спецназ, який ліквідував Дорошенка. В цілому, в результаті перестрілки загинули 3 людини, 2 поліцейських і один випадковий перехожий отримали поранення.

Читайте АСН в Google News