Яценюк і Авакова продали частки в "Еспресо" синові Жеваго за 3,5 млн дол

31.12.2017, 13:18

Колишній прем'єр-міністр України і лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк продав 30-процентну частку телеканалу «Еспресо» американській компанії Atmosphere Entertainment майже за 1,5 мільйона доларів. Про це в Facebook повідомила прес-секретар Яценюка Ольга Лаппо.

«Арсеній Яценюк продав свою частку телеканалу «Еспресо» для запобігання спекуляціям про політизацію діяльності цього телеканалу. Вартість угоди з американською компанією Atmosphere Entertainment склала 1 мільйон 465 тисяч 281 долар», - написала Ольга Лаппо.

Також свою 40-відсоткову частку телеканалу «Еспресо» за майже 2 мільйони доларів продала і дружина міністра внутрішніх справ України Інна Авакова. Про це Арсен Аваков повідомив у Twitter.

«За 40% частку телеканалу «Еспресо» за повністю прозорим контрактом, який пройшов комплайнс в американському і українському банках, моя дружина отримала на рахунок в українському банку 1 мільйон 953 тисяч 708 доларів», - написав Арсен Аваков.

Нагадаємо, кінцевим власником компанії Atmosphere Entertainment є громадянин України, син українського олігарха і народного депутата Іван Жеваго.

Читайте АСН в Google News