Насіров здав усі паспорти до Міграційної служби

07.12.2017, 10:55

Роман Насіров здав усі паспорти до Міграційної служби і вважає справу проти себе "політизованою". Про це він сказав в інтерв'ю журналістам перед засіданням Шевченківського суду, передає кореспондент ASN. "Всі ці питання давним-давно вже з'ясовані. Всі паспорти, які у мене були і були актуальними, я здав до Міграційної служби України. А решта паспортів у мене анульовані", - заявив він. На уточнююче запитання щодо наявності паспорта Великої Британії, на чому наполягає звинувачення в суді, він запевнив: "Його немає".

Він назвав звинувачення проти себе "заангажованим витвором мистецтва". "Там немає нічого, що пов'язано з законом, з Кримінальним Кодексом, з Кримінально-процесуальним кодексом", - заявив він. Також Насіров нагадав, що стосовно нього було продовжено запобіжний захід до кінця січня 2018 року. "Це звичайний захід, який передбачає, що я повинен з'являтися в суді, що я і так завжди роблю. Я не згоден з таким запобіжним заходом, але я повністю його виконую. Чітко виконую все, що написано. Я не можу виїжджати за межі Київської області без дозволу", - зазначив він.

Нагадаємо, сьогодні Шевченківський районний суд міста Києва почне розгляд обвинувального акта по суті проти усуненого голови Державної фіскальної служби Романа Насірова, якого звинувачують у зловживанні службовим становищем і в службовій підробці, а також його підлеглого Володимира Новікова за звинуваченням у зловживанні службовим становищем. Зараз засідання суду вже почалося.

Читайте АСН в Google News