Клінтон домовляється з колишнім шпигуном про покупку досьє на Трампа - ЗМІ

10.11.2017, 06:55

Екс-кандидат в президенти США Хілларі Клінтон проводить переговори про покупку досьє на президента США Дональда Трампа. Дану інформацію від своїх джерел дізналося видання The Daily Mail.

Відзначається, що Клінтон домовляється з колишнім британським шпигуном Крістофером Стилом. Переговори таємні, однак, в редакції дізналися про можливості покупки другої доповіді в якій, імовірно, містяться нові звинувачення проти Трампа.

Відзначається, що від імені Клінтон в переговорах беруть участь її колишні помічники. Як зазначається, Стіл отримав нові дані про Трампа від «російських джерел».

«Стіл не опублікував цю інформацію раніше, тому що вона не була доступна йому, коли він зібрав своє перше досьє (на Трампа, - Ред.)», - повідомило джерело. Співрозмовник редакції припустив, що у Трампа довгі роки були романтичні стосунки з російськими жінками, пов'язаними з «кремлівським шпигунським апаратом».

Також джерело розповіло, що Клінтон має намір оприлюднити інформацію з досьє, так як впевнена, що Трамп уклав комерційні угоди з росіянами.

Читайте АСН в Google News