Мосійчук опублікував скандальне листування Савченко і звинуватив у роботі на Кремль

08.11.2017, 11:28

Народний депутат Ігор Мосійчук на своїй сторінці в Facebook опублікував листування ще одного парламентарія - Героя України Надії Савченко з відомим журналістом Дмитром Гордоном і звинуватив Савченко в роботі на Кремль. Фото телефону Савченко зробив фотограф Богдан Бортаков.

«Це не просто корупція, це політична корупція, що загрожує національній безпеці і обороні!!! НАБУ, СБУ, ГПУ ау? Це народний депутат Надія Савченко листується з відомим журналістом Дмитром Гордоном і сподівається на якісь пропозиції. У відповідь Гордон повідомляє, що особа, яка передає пропозиції Савченко, цього тижня передати їх не може, адже весь цей час задіяна в Мінському процесі», - пише Мосійчук.

За його словами, побіжного погляду досить, щоб зрозуміти, що листування Савченко - Гордон стосується кума Путіна - Віктора Медведчука. «Як кажуть, Надя спалила не лише свій сарай і будинок, але і свого господаря!» - додав політик.

Це листування встигли оцінити політологи. Зокрема, Олексій Голобуцький уточнив, що давно говорив про цей «кремлівський тандем». Користувачі соцмереж шоковані тим, що відбувається.

Читайте АСН в Google News