Українців очікують заморозки, тумани та магнітні бурі

07.11.2017, 17:29

В ніч з 7 на 8 листопада на заході України очікуються заморозки до -1 градуса. Про це повідомили в Укргідрометцентрі. Температура повітря на сході і центрі буде до +9 градусів, на півдні +13 градусів. Дощі пройдуть в Луганській області.

Як зазначила на своїй сторінці в Facebook синоптик Наталка Діденко, 8 листопада в країні переважатиме хмарна погода без опадів. Лише до кінця тижня дощів побільшає та потеплішає на 2-4 градуси.

9 листопада заморозків не буде, температура повітря на заході +10 градусів, сході та півночі +8 градусів, півдні +11 градусів, центрі +9 градусів. Опади будуть на півдні країни.

10 листопада дощі прогнозуються на заході та сході. Повітря прогріється до +8 градусів. На півночі буде +8 градусів, півдні +11 градусів, центрі +9 градусів.

11 листопада на всій території України буде без опадів. На заході, сході, півночі, центрі температура повітря +9 градусів, півдні +10 градусів. «У найближчі дні активними стануть магнітні бурі. Побережіть голови від міцної кави, алкоголю і сумних думок», - зазначила синоптик.

Читайте АСН в Google News