Оновлення Windows 10 призводить до нескінченного "екрану смерті"

16.10.2017, 10:37

Оновлення Windows 10, що не так давно з'явилося, в якому розробники обіцяли виправити декілька десятків слабких місць 9-ї версії, схоже, має ще більше проблемних місць. Оновлення версії до 10-ї призводить до виникнення так званого синього екрану смерті.

Після активації Windows 10 у багатьох користувачів на комп'ютерах з'явилися такі "екрани смерті". Вони позначають глобальний збій у роботі системи, після якого відновити не збережені дані буде неможливо, повідомляє інтернет-портал WccfTech.

Також після встановлення оновлення почастішали випадки самовільної перезавантаження системи. Також деякі користувачі заявили, що після поновлення їхні комп'ютери просто не завантажуються до кінця, регулярно перезавантажуючись.

У прес-центрі запевняють, що помилка була усунена і можна безпечно завантажувати оновлення. Нагадаємо, у 2000 році на гумористичному сайті BBSpot з'явилося пророцтво, що в 2016 році Microsoft поліпшить синій екран смерті, зробивши його червоним. Але набагато раніше, в 2004 році, з'явилися повідомлення, що в засобі завантаження бета-версії Windows Vista (Windows Longhorn) повідомляє про критичні помилки саме на червоному тлі.

Читайте АСН в Google News