Вирішальний матч відбору ЧС-2018 Україна - Хорватія охоронятимуть близько 4 тисяч правоохоронців

09.10.2017, 11:29

Увечері в понеділок, 9 жовтня, в Києві відбудеться матч заключного раунду відбіркового турніру до ЧС-2018 року між збірними України та Хорватії. Початок гри о 21:45.

Цей матч, а також зустріч збірних Ісландії та Косова визначать переможця групи I. Перша команда братиме участь у ЧС-2018, команди, що посіли другі місця, гратимуть стикові матчі за вихід до фінальної частини турніру. Як відомо, у ісландців зараз 19 очок, у Хорватії та України по 17, проте у хорватських футболістів краща різниця м'ячів, тому нічия гарантує їм друге місце.

У прес-службі поліції Києва повідомили, що безпеку в центрі міста під час проведення матчу забезпечуватимуть 3800 правоохоронців. За порядком стежитимуть не тільки поліцейські, але й військовослужбовці Національної гвардії України.

«Наряди поліції нестимуть службу на прилеглих до стадіону територіях, зупинках громадського транспорту та в метрополітені», - розповіли в прес-службі. Поліція просить водіїв дотримуватися правил дорожнього руху, не залишати транспорт у невстановлених місцях і не паркувати автомобілі на тротуарах доріг, прилеглих до стадіону.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що квитки на матч є іменними та для проходу за ними на стадіон необхідно мати із собою документ, що посвідчує особу.

Читайте АСН в Google News