Четверта актриса звинуватила польського режисера Поланськи в зґвалтуванні

05.10.2017, 05:26

Німецька актриса Рената Ленгер звинуватила польського режисера Романа Поланськи у зґвалтуванні. Про це повідомляє The Washington Post.

За словами актриси, зґвалтування сталося в лютому 1972 року на швейцарському курорті Гштаад. Ленгер підкреслила, що тоді подавала заяву поліцію кантону Швейцарії Санкт-Галлен, і представники поліції підтвердили факт звернення.

Як повідомила 62-річна актриса, вона прибула в будинок режисера, щоб обговорити зйомки в одному з фільмів. Через місяць після зґвалтування Поланськи дзвонив Ленгер з вибаченнями і заявив, що все-таки хотів би зняти її в іншому фільмі. Ленгер погодилася і знялася в одному з епізодів фільму «Що?». За словами актриси, під час зйомок у Римі, Поланскі знову її зґвалтував.

На запитання, чому вона раніше про це не повідомляла, актриса сказала, що не хотіла хвилювати своїх старих батьків. Однак зараз вони померли, тому у неї розв'язані руки.

Нагадаємо, актриса стала четвертою жінкою, яка звинуватила Поланськи у зґвалтуванні. У 1977 році режисера звинуватили в зґвалтуванні 13-річної Саманти Геймер, яку він нібито запросив зніматися для Vogue. Поланськи зізнався в сексуальному зв'язку і втік з США. Влада країни домагається його екстрадиції, але польський суд не видає Поланськи в США. 16 серпня 2017 року ще одна жінка звинуватила режисера в сексуальних домаганнях.

Читайте АСН в Google News