Комбінат «Україна» запускає нову лінію друку біометричних паспортів

25.09.2017, 14:37

Комбінат «Україна» запустить наприкінці року нову лінію для прискорення друку біометричних паспортів. Про це на прес-конференції заявив прес-секретар ДП «Документ» Володимир Поліщук, передає кореспондент ASN.

«За нашою інформацією, ажіотаж і черги за отриманням біометричних паспортів в Україні вже майже немає. Черги є ще в найбільшому в країні сервісному центрі, який розміщений в універмазі «Україна». І то ці черги є тільки у вихідні дні. Можемо сказати, що черги в столичних паспортних сервісах зберігаються ще в першій половині дня, однак після обіду, як правило, доступ до послуг вільний», - заявив він.

Поліщук повідомив, що у країні продовжують відкривати нові сервісні центри. «Так, новий паспортний сервіс вже відкрився в Харкові, відкривається в Одесі і незабаром має запрацювати у Львові, що дозволить розширити можливості держави щодо оформлення документів для виїзду за кордон», - зазначив чиновник.

За його словами, в кінці поточного року - початку наступного буде запущена нова лінія друку закордонних паспортів поліграфкомбінату «Україна».

Читайте АСН в Google News