Журналіст і водій Volkswagen влаштували бійку через порушення ПДР в Києві

20.09.2017, 14:38

У Києві на вулиці Дегтярівській увечері 19 вересня відбулась бійка між журналістом інформаційного видання та водієм. Про це повідомили в прес-службі столичної поліції.

За даними правоохоронців, конфлікт виник на проїжджій частині вулиці Дегтярівської. Звернувся до патрульних, журналіст повідомив, що побачив на дорозі іномарку, яка рухалася з порушенням правил дорожнього руху і створювала перешкоди для пішоходів. Він зробив зауваження водієві, після чого той вийшов з салону і влаштував штовханину, яка переросла в бійку.

34-річний журналіст постраждав, однак і 33-річний водій автомобіля Volkswagen Touareg також написав заяву про його побиття невідомим, в результаті чого він отримав перелом руки.

За фактом події порушено кримінальні провадження у ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) та ст. 122 (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Обставини події встановлюються.

Як стало відомо, постраждав журналіст Євген Головатюк. На своїй сторінці в Facebook він опублікував фото водія, з яким сталася бійка.

Читайте АСН в Google News