Гелетей повідомив про розслідування інциденту з журналістом «Схем»

16.09.2017, 17:27

Екс-міністр оборони України Валерій Гелетей, який займає тепер посаду начальника Управління держохорони, запевнив, що проведе розслідування інциденту з нападом на журналіста «Схем» Михайла Ткача. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на прес-службу УДО.

«За фактом інциденту, що стався, вже розпочато внутрішнє розслідування, на час якого фігуранти розслідування тимчасово відсторонені від виконання своїх обов'язків. У разі встановлення порушень винні будуть обов'язково покарані», - сказано в повідомленні прес-служби УДО.

Крім того, в прес-службі УДО повідомили, що Валерій Гелетей вже телефонував головному редактору «Радіо Свобода» і просив вибачення у журналіста через поведінку співробітників Управління державної охорони.

Нагадаємо, увечері 15 вересня журналіст програми «Схеми» Михайло Ткач повідомив про те, що в Конча-Заспі біля одного з ресторанів, де в цей час перебував Президент України Петро Порошенко, прем'єр-міністр Володимир Гройсман та ряд інших політиків, на нього і оператора Бориса Троценка напали співробітники Управління держохорони, намагаючись перешкодити зйомці.

Читайте АСН в Google News