Сайт «Миротворець» просить журналістів не боятися і оформити документи на ПП «Шегині»

12.09.2017, 12:14

На сайті «Миротворець» з'явилося попередження для журналістів, які 10 вересня 2017 року брали участь у незаконному перетині державного кордону України в ПП «Шегині». Редакція «Миротворця» обіцяє не вносити дані журналістів у Чистилище, але за однієї умови.

Так, якщо учасники «прориву» екс-президента Грузії і екс-губернатора Одеської області Михеїла Саакашвілі сьогодні до 18:00 прибудуть в «Шегині» або підрозділ міграційної служби для оформлення адміністративно-процесуальних документів, їх не внесуть на сайт.

«Зараз 10 журналістів пройшли цю процедуру і повертаються додому. Не сс...ь. Це не страшно і не боляче», - додали на «Миротворці».

Нагадаємо, напередодні голова Держприкордонслужби України Олег Слободян заявив, що всім, хто незаконно перейшов кордон, 10 вересня треба повернутися на пункт пропуску «Шегині» та оформити документи. Загалом у неділю близько 60 осіб незаконно перетнули кордон разом із Саакашвілі.

Після «прориву» в базу «Миротворця» потрапив і сам Михайло Саакашвілі, а також народні депутати, які його супроводжували, зокрема Дмитро Добродомов, Юлія Тимошенко і Сергій Власенко.

Читайте АСН в Google News