Дівчинку, яка народилася під час урагану «Ірма», назвали Шторм

11.09.2017, 15:51

Вагітна жителька американського штату Флорида прямувала зі свого будинку в Майамі для того, щоб уникнути урагану «Ірма», коли у неї відійшли води. Вона була змушена народити дитину всього за три години до того, як ураган категорії 3 приніс з собою вітер швидкістю до 200 км/год, повідомляє The Daily Mail.

Кара Кеслінг з чоловіком дізналися, що ураган рухається просто у напрямі їхнього будинку в Кі-Вест, і вирішили поїхати в Майамі. Кара народила дівчинку в баптистській лікарні міста Кендалл. У суботу поліцейський департамент Майамі поділився фотографією «дівчинки Наірі Шторм», яку батьки вирішили назвати відповідно до ситуації.

Офіцери змогли допомогти родині благополучно дістатися з лікарні в готель. Проте це не єдиний випадок пологів під час шторму. Газета The Washington Post повідомляє про випадок, коли жінка зателефонувала в службу порятунку, заявивши, що у неї почалися перейми, але швидка допомога не змогла до неї доїхати через погодні умови. Після того, як лікарі не змогли приїхати, рятувальники, диспетчер і лікар з Меморіальної лікарні Джексона в Майамі, консультували її за допомогою телефонної конференції. Вони провели в телефонному режимі всі стадії пологів, включно з виходом плаценти і розрізанням пуповини.

Читайте АСН в Google News