Розгул п'яниць на дорозі: нардеп вказує на слідчого поліції, який збив мотоцикліста

18.08.2017, 11:57

Нардеп від Радикальної партії Ігор Мосійчук повідомив на своїй сторінці в соцмережі про одразу два страшних дорожніх інциденти, що трапилися минулої ночі в Києві. Перший стосувався сильно п'яного водія, який намагався сховатися від поліції з маленькою дитиною на передньому сидінні.

"Друга історія. На Позняках сталася ДТП, розвертаючись через подвійну суцільну водій з запахом алкоголю збив водія мотоцикла, який рухався в своїй смузі, на місці встановлено, що водій Субару Трібека є працівником Нацполіції. Наряд патрульних відмовляється опитувати свідків і відмовляється запропонувати водієві пройти тест на стан алкогольного сп'яніння!!!! Зараз водій госпіталізований швидкою. Слідчо-оперативна група їде більше півгодини. І ось ідентифікований водій "напідпитку", це дійсно працівник Нацполіції, а саме слідчий Вовк з 2-го територіального відділу поліції Дніпровського управління!!! ", - обурюється нардеп.

Він звернувся до керівництва поліції з закликом оприлюднити ім'я винуватця аварії і притягнути його до відповідальності. Ігор Мосійчук опублікував фото з місця трагедії. За його словами мотоцикліст зараз перебуває у дуже важкому стані.

Читайте АСН в Google News