Поліція Львова повідомила деталі штурму психлікарні

05.08.2017, 13:50

Увечері в п'ятницю, 4 серпня, у Львівській обласній психіатричній лікарні Львова один з пацієнтів вибив вікна, порізав себе склом і взяв у заручники 76 пацієнтів лікарні. Про це повідомили в прес-службі поліції Львівської області.

«Увечері 4 серпня у Франківське відділення поліції від працівника львівської психіатричної лікарні надійшло повідомлення про те, що в одному з відділень лікарні пацієнт захопив 76 заручників і погрожує вчинити над ними розправу. Потім злочинець почав нападати на людей, і поліція була змушена піти на штурм, зловмисника було знешкоджено. В результаті події отримали травми і поранення п'ять співробітників поліції і 10 заручників. У більшості з постраждалих діагностовано різані рани в області шиї, троє постраждалих зараз перебувають у важкому стані», - сказано в повідомленні.

За даними правоохоронців, затриманий - 30-річний житель Львова, який жорстоко вбив свого батька, завдавши йому 72 ножових поранення. За рішенням суду чоловік з 2013 по 2017 роки перебував у лікарні на примусовому лікуванні. Місяць тому його відпустили додому, але за зверненням родичів 4 серпня знову помістили до медустанови.

Читайте АСН в Google News