Терористи «ЛНР» викрали мирного жителя в окупованому Луганську

19.07.2017, 12:46

В окупованому Луганську 30 червня близько 16:00 був викрадений мирний житель Роман Сагайдак. Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook журналіст Денис Казанський.

«Написала в лічку жінка, просить допомогти знайти племінника, якого три тижні тому викрало «МДБ ЛНР». З тих пір про нього немає звісток», - написав журналіст.

Як розповіла жінка, Романа 1987 року народження викрали в окупованому терористами Луганську 30 червня близько 16:00 біля парковки Прометей в районі Макдональдса. Роман - уродженець Краснодона Луганської області.

«Мій племінник прямував до авто. В цей час під'їхала інша машина, з якої вискочили люди у військовій формі, одягли мішок на голову племінника, заштовхали в машину і відвезли. Наступного дня приходили люди до його батьків з обшуком, які представилися що з «МГБ». Але в подальшому при зверненні моєї сестри і її чоловіка в цю організацію там відповіли, що ніхто нічого не знає», - додала жінка.

Казанський підкреслив, що в "ЛДНР" випадки викрадення людей відбуваються майже щодня, проте ніхто нічого не знає про це.

Читайте АСН в Google News