Янукович-втікач скаржиться Луценкові на державний переворот

06.07.2017, 10:32

Екс-президент України Віктор Янукович подав до Генеральної прокуратури України заяву про державний переворот у країні. Про це заявив його адвокат Віталій Сердюк біля будівлі Оболонського райсуду Києва, де сьогодні, 6 липня, розглядається справа про держзраду Януковича, передає Інтерфакс-Україна.

"У ній (заяві. - Ред.) будуть безпосередньо висвітлені всі події, будуть допитуватися ті самі особи, які не захотіли прийти, зокрема і пан Луценко (генеральний прокурор Юрій Луценко. - Ред.), який не побажав прийти ні в статусі свідка , ні в статусі прокурора, ні в статусі генерального прокурора в цей суд", - заявив адвокат.

У заяві перераховані всі хто, на думку екс-президента, причетні до цих подій: Аваков, Кличко, Луценко, Наливайченко, Парубій, Пашинський, Турчинов, Тягнибок, Яценюк та інші.

Адвокат уточнив, що заяву підписав особисто Янукович.

"У рамках цієї заяви будуть встановлені всі факти, які стали умовою ситуації, яка зараз в Україні, - це війна, втрата територіальної цілісності та інші негативні наслідки, що відбуваються з державою після подій на Майдані", - уточнив він.

Нагадаємо, 5 липня Янукович заявив, що він відмовляється брати участь у судовому процесі над ним у справі про державну зраду і відкликає своїх адвокатів.

Читайте АСН в Google News