Окупанти в «ДНР» мають намір скоротити близько 600 працівників «Донецькміськтепломережі»

09.06.2017, 09:08

У зв'язку з відсутністю фінансування заплановано скорочення близько 600 працівників структурного підрозділу «Донецькміськтепломережа» «ДП «Донбастеплоенерго». Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив народний депутат, координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук.

За його словами, хвиля скорочень очікується з 10 червня. Політик також повідомив, що серед населення тимчасово окупованої території Донецької області зростають протестні настрої, пов'язані з фактичним припиненням роботи основних вугільних підприємств в результаті т.зв. «націоналізації». Так як терористи втратили український ринок збуту своєї продукції, рішення цієї проблеми в найближчій перспективі не представляється можливим.

«У зв'язку з цим у середовищі шахтарів, які перебувають в неоплачуваних відпустках, все більш активно обговорюється питання організації масових акцій протесту на захист своїх прав (Донецьк, Макіївка, Єнакієве, Горлівка)», - зазначив Тимчук. За його словами, фіксуються затримки заробітної плати на діючих підприємствах і виплати пенсій.

Читайте АСН в Google News