Всі партії Великої Британії призупинили виборчу кампанію через теракт у Манчестері

23.05.2017, 09:12

Усі британські партії прийняли рішення призупинити агітаційну кампанію напередодні червневих парламентських виборів після вибуху на концерті в Манчестері.

За словами лідера Лейбористської партії Джеремі Корбіна, він поспілкувався з прем'єром Терезою Мей і прийняв рішення призупинити передвиборну кампанію до особливого повідомлення, пише The Guardian.

Аналогічно вчинив і лідер ліберал-демократів Тім Феррон і перший міністр Шотландії Старджен.
Тереза ​​Мей, яка очолює правлячу консервативну партію, скасувала передвиборний тур, вранці у вівторок, 23 травня, вона проведе екстрене засідання комітету з надзвичайних ситуацій COBRA.

Прем'єр Великої Британії висловила співчуття сім'ям загиблих під час вибуху на стадіоні в Манчестері. Вона підкреслила, що мав місце «жахливий терористичний акт». Вона також сказала, що поліція розслідує обставини інциденту.

Нагадаємо, 22 травня о 00:35 за київським часом на «Манчестер-Арені» під час концерту американської співачки Аріани Гранде стався вибух, в результаті якого загинули принаймні 19 осіб і 59 отримали поранення. Користувачі соцмереж опублікували фото імовірного терориста, а також відео з моментом вибуху.

Читайте АСН в Google News