Поранений в Мексиці росіянин раніше нападав на туристів з РФ

20.05.2017, 21:05

Російське посольство в Мексиці вживає заходів для захисту життя росіянина Олексія Макєєва, який отримав важкі травми під час нападу натовпу обурених місцевих жителів у місті Канкун. Як повідомив консул РФ Дмитро Болбот, раніше потерпілий росіянин нападав як на мексиканців, так і на туристів з Росії, повідомляє "РИА Новости".

«Олексій Макєєв поранений і зараз перебуває в лікарні, наше завдання - захистити його і забезпечити розслідування того, що сталося, ми підключили до ситуації місцеве МЗС. У Hospital General, куди доставили Макєєва, його не хотіли лікувати, ми виходимо на керівництво госпіталю, щоб воно взяло всю ситуацію під контроль», - повідомив Дмитро Болбот.

За словами російського консула, Макєєв родом з Електросталі, як біженець отримав постійну посвідку на проживання в Мексиці.

«Треба враховувати, що в своїй агресії Макєєв раніше нападав не тільки на мексиканців, але і на наших громадян у Мексиці. У листопаді минулого року до нас надходили скарги на Макєєва від російських туристів, тоді ми зверталися в МЗС і прокуратуру з проханням захистити від нього наших громадян і місцеве населення», - повідомив консул.

Читайте АСН в Google News