counter
Стрічка новин
Вибрати все
23 Квітня
22 Квітня
Всі новини...

Як відпустити минуле, оновити енергетику та почати жити заново


Переглядів: 169


Як відпустити минуле, оновити енергетику та почати жити заново

Не завжди нам вдається забути минулі помилки, проте оновлення є невід'ємною частиною життя будь-якої людини. Ніколи не пізно почати жити з чистого листа.

Багато відома знаменита фраза: «Почати писати своє життя наново завжди простіше, ніж змінити свій почерк». Вона говорить про те, що помилки — це частково добре. Головне — надходити завжди по совісті і не давати негативу прориватися назовні. Необхідно жити за законам світобудови, які відкривають перед нами нові двері та допомагають закривати старі.

Як відпустити минуле

Все дуже просто — важливозмінити обстановку навколо вас. Спробуйте зрозуміти, що змушує вас пам'ятати про помилки, невдачі. Видаліть це зі свого життя негайно. Знайдіть собі нове хобі, займіть себе чимось цікавим. Це може бути спорт, мистецтво, книжки.

Запам'ятайте одну важливу істину — ваші думки будують все довкола вас. Думайте про хороше, тоді це добре замінить все погане. Один із законів Всесвіту говорить, що добрі вчинки повертаються до нас із подвійною силою, так само як і погані. Творіть добро, щоб воно заповнювало ваш життєвий простір.

Будьте сміливими— зізнавайтеся собі у речах, які важко прийняти. Скажіть собі, що ви слабкі, безпорадні, депресивні. Шлях удосконалення починається саме з цього.

Як оновити енергетику

Виробіть у собі гарні звички і позбавтеся від поганих. У здоровому тілі — здоровий дух, як кажуть. Якщо ви курите або зловживаєте алкоголем, то настав час відмовитися від усього цього. У кожного з нас є сила волі, тож використовуйте її для допомоги собі самим.

Слідкуйте за місячним календарем та гороскопами. Вони допоможуть вам дізнатися, на що слід звернути увагу на той чи інший період часу.

Відпочиньте як слід і навчитеся розслаблятися завжди. Якщо ви працюєте, то навіть на роботі щогодини намагайтеся розслаблятися хоча б на п'ять хвилин.

Медитуйте. Медитації — це найкращий помічник у оновленні енергетики, але вони вимагають деяких навичок, тому вам доведеться вправлятися у цьому. Медитації — це деяка подоба трансу, спричиненого вами самими. Це спілкування з підсвідомістю.

Очистіть від негативу будинок. Найбільш поширеною причиною проблем з енергетикою є наявність певного негативу у житлі. Він може бути непомітним, тому завжди робіть повний убір приміщення хоча б раз на два тижні, викидайте непотрібні старі речі і не тримайте вдома розбитий посуд. Користуйтеся порадами фен-шуй для створення правильної атмосфери вдома.

Початок нового життя буде не за горами. Роблячи все це, ви вже прокладете шлях на щастя. Якщо у вас були проблеми на особистому фронті, спробуйте познайомитися з людиною, інтереси якої відрізняються від інтересів того, з ким у вас нічого не вийшло. Якщо проблеми були з роботою, змініть сферу діяльності. Експериментуйте та не бійтеся шукати щось нове. Почати жити заново у вас не вийде, якщо ви підете тією ж дорогою. Шукайте інші шляхи.

Не забувайте про те, що найкращим порятунком від усіх бід є любов, тому в першу чергу працюйте над цим. Кожен гідний кохання та тепла. Всесвіт вас не омине стороною, якщо ви скажете їй, що ви готові до відносин, сім'ї, шлюбу. Випромінюйте любов і не бійтеся розчарувань, бо вони є провідниками на щастя. Любовна сумісність іноді може перевірятися роками, тому не поспішайте робити швидкі висновки про ту чи іншу людину.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Формула успіху: як цифри допомагають стати багатшими
Формула успіху: як цифри допомагають стати багатшими
Магія чисел дозволяє людям ставати багатшими Головне — правильно її використати
Як перемогти страх: корисні поради, обряди та практики
Як перемогти страх: корисні поради, обряди та практики
Страхи, комплекси та фобії переслідують багатьох із нас, але вам абсолютно нема чого жити з цим Експерти в гал....
Як дізнатися своє призначення: поради та практики для розкриття внутрішнього потенціалу
Як дізнатися своє призначення: поради та практики для розкриття внутрішнього потенціалу
Всі ми приходимо в цей світ з певними цілями та завданнями У зв'язку з цим у кожної людини є певний внутрішній....
Як правильно давати гроші у борг, щоб вони завжди поверталися
Як правильно давати гроші у борг, щоб вони завжди поверталися
Енергетика грошей — штука дуже тонка, для керування якої потрібно розуміння її механізму та дії З точки зору е....
10 слів, які притягують успіх
10 слів, які притягують успіх
Для того, щоб отримати радість життя, позбутися проблем і досягти успіху, не потрібно прикладати титанічних зу....
більше матеріалів
/-0,43625617027283-/ /-pc-/
Top