counter
Стрічка новин
Вибрати все
29 Березня
28 Березня
Всі новини...

Оксана Маруняк
Оксана Маруняк голова ГО «Розвиток Громади»

Львів виплекав для України чергового «януковича»


Найбільш європейське місто виплекало для України чергового «януковича», засновника нової псевдодемократичної політичної сили.

Молодий, креативний міський голова Львова Андрій Садовий після втечі Януковича почав узурпацію влади в Україні з рідного міста, спираючись на вірних підданих - працівників виконавчого апарату міської ради та керівників комунальних підприємств. Спільно вони створили закриту корупційну схему відмивання бюджетних коштів через підставні комунальні підприємства та розпродаж комунального майна та міських земель. Депутати інших фракцій, які мають бізнес-інтереси у Львові, отримали від Садового за свою душу «невеликі» привілеї у вигляді приміщень в центрі міста за заниженою ціною, посад в дотичних до міста установах або головування в найвпливовіших депутатських комісіях. Решту депутатів, яких є одиниці і які безпосередньо близькі з громадським сектором Львова, до уваги не беруть, їх не чують на сесіях, не запрошують на колегії та інші погоджувальні зборища.

В такій ситуації міський голова Андрій Садовий отримав відчуття безкарності і на кожній сесії під загальне схвалення виділяє без будь-якого звіту мільйони бюджетних коштів на комунальні підприємства. Все б залишилось поза увагою людей, якби не львівське сміття, яке попри виділення космічних коштів почало з’являтися у лісосмугах та на полях всієї України. Останньою краплею стало нахабне рішення Садового про створення п’яти сміттєпресувальних ліній біля помешкань львів’ян, погоджене зі своїми депутатами в переддень і прийняте на сесії 19 лютого на Водохреща.

Обурені мешканці не змогли достукатись до депутатів. Намагання виступити на сесії та звернутись до совісті депутатів блокувалося з боку мерії посиленою охороною з боку Національної гвардії, Муніципальної дружини, футбольних фанатів, охоронців з Львівської тютюнової фабрики та невідомих осіб в цивільному одязі. В інформаційному просторі Садовий як прихований власник медіахолдингу Люкс (24 канал, Захід.нет, радіо 24 і радіо Люкс) безсоромно називає мешканців Львова та представників громадських організацій «бандформуваннями 90-х і тітушками» які намагаються вплинути на думку депутатів.

Як гідний послідовник своїх «попєрєдників» Андрій Садовий пішов ще далі. Напередодні сесії 9 лютого міська рада запровадила обов’язкову акредитацію журналістів та ввела утаємничену процедуру запису мешканців на виступ на сесії. Окрім закритих дверей Ратуші, 9 лютого львів’ян вразила неймовірна кількість «братків» у спортивному спідньому і кросівках, які зайняли гардероб, фракційні, малу сесійну залу і навіть залу для ЗМІ. Попри мирну протестну акцію під стінами Ратуші з гучним боєм по діжках, палінням шин та ганебні вигуки на адресу міського голови, депутати слухняно ділили найбільш європейське місто України.

Авторские блоги и комментарии к ним отображают точку зрения их авторов. Точка зрения редакции информационного агентства ASN может отличаться от точки зрения авторов блогов, колонок на сайте и комментариев к ним. Редакция агентства ASN не несет ответственность за достоверность материалов из раздела «Блоги», «Колонки», сайт агентства только обнародует данную информацию.





Переглядів: 521



Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як спілкуватися з негативними людьми, щоб захистити себе від їхнього впливу
Як спілкуватися з негативними людьми, щоб захистити себе від їхнього впливу
Спілкування з негативними людьми спустошує нас, знижує імунітет, викликає тривожність, занепад сил, впливає ви....
Камені-талісмани для жіночого здоров'я
Камені-талісмани для жіночого здоров'я
Ще в давнину люди знали, що каміння має цілющі властивості На жаль, у сучасному світі багато хто скептично ста....
Камені-талісмани для залучення грошей та удачі
Камені-талісмани для залучення грошей та удачі
Поліпшити свій добробут і стати щасливою людиною можна за допомогою каменів-талісманів Давно доведено, що енер....
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
У сучасне століття підвищених енерговитрат відновлювати енергетичний баланс важливо кожній людині Нескладний к....
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні у вас може виникнути почуття втоми чи розчарування через несподіван....
більше матеріалів


/-0,26260209083557-/ /-pc-/
Top