Школяр, якому перерізали горло, повідомив про причини нападу. Хлопчик не може говорити

07.04.2017, 13:54

Підліток, якого побили і кілька разів ударили ножем у місті Верхівцеве Дніпропетровської області, зміг повідомити правоохоронцям, що однолітки напали на нього з помсти.

Хлопець не розмовляє, так як йому ножем порізали горло, і поки, за словами лікарів, неясно, чи зможе він коли-небудь розмовляти, передає Vgorode.

Разом з тим він повідомив, що перед пограбуванням двоє підлітків вкрали у нього телефон. Тоді хлопець поскаржився сестрі, і вона відібрала у кривдників вкрадений телефон. Саме це стало причиною страшного нападу на школяра.

Сестра розповіла, що брат вижив тільки завдяки тому, що зміг вийти на вулицю, де його побачив сусід. Школяр був удома один, коли до нього залізли малолітні злочинці. Вони вдарили його каменем по голові, побили, а потім перерізали горло. Підлітки вкрали комп'ютер і вибігли з будинку.

Потерпілий хлопчик перебуває в дитячій лікарні у Дніпрі. Як повідомив головний лікар Олександр Хитрик, хлопець у реанімації, стан його важкий, але спостерігається позитивна динаміка, пише «Інформатор».

Також головлікар додав, що поки рано робити прогнози, чи буде підліток розмовляти.

Читайте АСН в Google News