Гройсман доручив створити робгрупу за фактом звернення Радикальної партії

05.04.2017, 11:50

Гройсман дав доручення створити робгрупу за фактом звернення Радикальної партії. Про це на засіданні Кабміну 5 квітня заявив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, передає кореспондент ASN.

«Я вітаю колег-депутатів на засіданні уряду. Я із задоволенням дам можливість колегам-депутатам висловити свою точку зору на засіданні Кабміну», - заявив прем'єр, звертаючись до нардепів Радикальної партії.

У свою чергу, голова Радикальної партії Олег Ляшко в оточенні нардепів вийшов на трибуну в залі засідань Кабміну, зазначивши, що такий виступ «неможливий був при прем'єрі Азарові».

Ляшко вкотре зажадав від Кабміну розірвати «корупційні олігархічні договори з Фірташем, Бойком і Льовочкіним» і скасувати рішення про абонплату на газ.

У відповідь прем'єр Володимир Гройсман сказав: «Я даю доручення уряду, щоб на чолі з першим віце-прем'єром була сформована робоча група, залучити народних депутатів у неї. Плюс МВС», - сказав прем'єр.

У свою чергу, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков зазначив, що потрібно додатково дати доручення «Антимонопольному комітету розібратися з газзбутами імені Фірташа і Льовочкіна», - сказав він.

Прем'єр підтримав цю пропозицію Авакова.

Після чого фракція РПЛ покинула засідання Кабміну, а прем'єр особисто подав руку всім нардепам.

Читайте АСН в Google News