Ляшко висловив невдоволення роботою Гройсмана

24.03.2017, 13:07

Ляшко Гройсману: «Я вами дуже незадоволений». Прем'єр у відповідь: «На все свій час!»

Пыд час ранкового засідання Верховної Ради України 24 березня в рамках години запитань до уряду відбулася курйозна ситуація, коли голова Радикальної партії Олег Ляшко звернувся до прем'єра Володимира Гройсмана, передає кореспондент ASN.

«Пане прем'єр-міністре, хочу повідомити, що я вами дуже незадоволений!» - почав Ляшко, що викликало пожвавлення у сесійній залі.

Голова РПЛ звинуватив прем'єра в тому, що пропозиція його фракції про підвищення мінімальної зарплати до 5 тис. грн не була підтримана Кабміном.

На що прем'єр Володимир Гройсман відповів, подякувавши фракції Ляшка: "Ви голосували за нашу пропозицію про підвищення мінімальної зарплати до 3200 грн".

«Що стосується підвищення зарплати до 5 тис. грн, то, друзі, я не хочу 5, я хочу 10, я хотів би, щоб люди отримували гідну зарплату. Але треба дивитися на реальні можливості економіки і приватного сектора. Сьогодні стало можливим 3200 грн. Коли стане можливим 5 тис., я завжди буду стояти поруч, щоб це рішення підтримати. Але всьому свій час», - сказав Гройсман.

Читайте АСН в Google News