На Донбасі бойовики 118 разів обстріляли позиції сил АТО, один боєць загинув, дев'ятеро поранені

02.03.2017, 09:11

На Донбасі за минулу середу зафіксовано 118 обстрілів з боку російської гібридної армії, в результаті один український військовий загинув, дев'ять отримали поранення, повідомили в прес-центрі штабу АТО.

«На Донецькому напрямку з танків, мінометів, БМП і гранатометів російсько-окупаційні війська обстрілювали Авдіївку. З мінометів і гранатометів - Невельське, Луганське, Новоселівку Другу, Зайцеве, Новгородське, Піски, Кам'янку. По Луганському вогонь вели БМП окупантів, а також снайпер. З протитанкових ракетних комплексів загарбники обстріляли Троїцьке», - йдеться в повідомленні штабу в Facebook.

На Маріупольському напрямку, за даними українських військових, окупанти з танка, артилерії і мінометів обстрілювали Красногорівку. З 122-мм артилерії - Широкине і Водяне. З мінометів терористи обстрілювали позиції ЗСУ в районі Новотроїцького, Богданівки, Павлополя, і Чермалика. З гранатометів і стрілецької зброї обстрілювали Павлопіль, Талаківку, Лебединське, Водяне та Широкине. По Широкиному, Мар'їнці, Новотроїцькому та Водяному вели вогонь з БМП.

У штабі АТО повідомили, що на Луганському напрямку з 152-мм артилерії і танків бойовики обстріляли Троїцьке, а з 122-мм артилерії - Кримське. З 120 і 82-мм мінометів - Новозванівку, Катеринівку, Золоте, Оріхове і Троїцьке. Новоолександрівку, Новозванівку, Малинове, Станицю Луганську і Катеринівку - з гранатометів і стрілецької зброї. По Кримському стріляли з БМП.

Читайте АСН в Google News