Деканоїдзе дала 1,5 місяця на поліпшення криміногенної обстановки в областях, інакше полетять голови

01.11.2016, 14:52

Голова Національної поліції Хатія Деканоїдзе дала керівникам обласної поліції півтора місяця на поліпшення криміногенної обстановки на місцях, інакше буде розглядатися питання про їхнє звільнення.

Про це вона заявила 1 листопада під час відеоселекторної наради з участю представника МВС України, передає прес-служба Національної поліції України.

За її словами, в Україні розпочинається всеукраїнське комплексне оперативно-профілактичне відпрацювання, після завершення якого через півтора місяця буде дано оцінку роботі кожного начальника обласної поліції, оскільки саме вони відповідають за стан криміногенної ситуації.

«Крісла, на яких ми сидимо, - не вічні. Нас всіх оцінюватимуть за результатами роботи. Ви як головні представники поліції на місцях повинні бути відповідальними і за розкриття, і за залучення нових людей в Національну поліцію, і за їхній відбір», - підкреслила Деканоїдзе.

У поліції повідомили, що в разі відсутності результатів голова Національної поліції має намір клопотати перед міністром внутрішніх справ України Арсенієм Аваковим про звільнення таких начальників з займаних посад.

Читайте АСН в Google News