В Одесі п'яні мажори на BMW вбили в ДТП двох людей і з ножем напали на свідка

27.10.2016, 15:22

У центрі Одеси сталася серйозна ДТП, в результаті чого двоє людей загинули, троє постраждали. Втікаючи з місця аварії, винуватець з ножем напав на перехожого, передає УНІАН, посилаючись на прес-секретаря управління патрульної поліції Одеси.

Напередодні, 26 жовтня, о 21:30 з боку вул. Катерининської по вул. Велика Арнаутська на великій швидкості їхав BMW X5 білого кольору. У цей момент по Преображенській на перетині з Великою Арнаутською виїхав «Москвич».

«За словами очевидців, BMW проїхав на червоний сигнал світлофора, через що сталося зіткнення двох автомобілів. Від удару BMW X5 відкинуло на зупинку», - говорить прес-секретар.

Від сильного удару «Москвич» зупинився за 30 метрів від іномарки. Водій і пасажир «Москвича» загинули на місці. В результаті наїзду на зупинку постраждало три людини. У жінки 1982 року народження закритий перелом лівого стегна, перелом лівої гомілки, тупа травма живота та грудної клітки, рубані рани лоба. У чоловіка 1980 року народження травматична ампутація лівої гомілки, а також закритий перелом правої гомілки. Ще один потерпілий - чоловік 1988 р.н. У нього закритий перелом правої гомілки, ампутація лівої ноги в районі гомілки, перелом правого коліна, шок 2-го ступеня.

За словами свідків, у BMW X5 перебувало двоє людей, які після аварії почали тікати з місця ДТП.

Водій і пасажир, за словами свідків, мали ознаки алкогольного сп'яніння. Один з очевидців намагався затримати підозрюваних, але винуватці аварії йому нанесли колото-різані рани ножем. Під час огляду іномарки поліцейські знайшли пістолет Форт-12, який був вкрадений у Києві. У салоні знайдено документи водія.

 

Читайте АСН в Google News