На Львівщині на Яворівському полігоні розпочалися військові навчання Rapid Trident

27.06.2016, 11:35

У Львівській області на військовому полігоні в с. Старичі Яворівського району розпочалися українсько-американські командно-штабні навчання із залученням військ Rapid Trident 2016 («Стрімкий Тризуб 2016»). Про це повідомляється в Facebook на сторінці навчань.

«Сьогодні на базі Міжнародного центру миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відбулася офіційна церемонія відкриття за участю американський військових угруповання командування Сухопутних військ США у Європі та Національної Гвардії штату Каліфорнія. Всього в військових маневрах візьмуть участь понад 1800 військовослужбовців з 13 країн світу. Крім України і США, до навчання залучено військовослужбовці з Канади, Великоъ Британії, Болгарії, Литви, Туреччини, Румунії, Грузії, Республіки Молдова, Республіки Польща, Норвегії та Швеції», - сказано в повідомленні.

Всього понад 400 осіб найбільших іноземних контингентів - від армій США і Канади.

«Україну представляють військовослужбовці однієї з бойових бригад Сухопутних військ ЗС України, військовослужбовці ПДВ ЗС України, Морська піхота, курсанти Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, Військової академії з міста Одеса та окремий підрозділ Національної Гвардії України. Переважна більшість військовослужбовців має досвід участі у бойових діях в зоні АТО», - сказано в повідомленні.

Читайте АСН в Google News