За добу бойовики 28 разів обстріляли позиції сил АТО

22.06.2016, 09:12

Протягом минулої доби зафіксовано 28 обстрілів з боку бойовиків. Про це повідомляє прес-центр штабу антитерористичної операції.

Так, на донецькому напрямку, неподалік від Авдіївки і шахти «Путилівська» («Бутівка»), противник вів обстріл, використовуючи великокаліберні кулемети, гранатомети і міномети калібру 82 мм, а близько 22:00 до обстрілу позицій біля Авдіївки підключив ще й важку артилерію калібру 152 мм.

«По українських захисниках у районі Верхньоторецька і Луганського незаконні збройні формування вели вогонь з автоматичних гранатометів, а по позиціях неподалік від Троїцького - з мінометів різних калібрів. З самохідних артустановок калібру 122 мм російські окупанти били по укріпленнях наших бійців неподалік від Майорська і Миколаївки Другої», - йдеться в повідомленні.

Також на маріупольському напрямку ворог обстрілював позиції сил АТО зі стрілецької зброї поблизу Красногорівки, Мар'їнки і Гнутового, а поруч із Новотроїцьким, Водяним, Талаківкою і Тарамчуком - з гранатометів різних систем.

У районі Красногорівки і Мар'їнки активно діяли снайпери. На Луганщині з кулеметів великого калібру, БМП і гранатометів російські окупанти вели вогонь по позиціях поруч із Новозванівкою.

Читайте АСН в Google News