У Києві у чоловіка вкрали сумку з двома мільйонами гривень

01.06.2016, 18:27

У Києві на Подолі невідомі в балаклавах забрали у чоловіка, який вийшов із банку, сумку з більш ніж двома мільйонами гривень. Про це повідомляє прес-служба столичного управління Національної поліції.

За інформацією правоохоронців, близько 11:30 в поліцію звернувся 38-річний житель Києва, який заявив, що взяв у сейфі-депозиті понад два мільйони гривень, поклав їх у сумку, вийшов на вулицю і попрямував до свого автомобіля.

«Як тільки він поклав сумку в багажник, до нього підбігли двоє невідомих, вдарили по голові і забрали гроші. Після цього зловмисники сіли в автомобіль «Фольксваген гольф» синього кольору і поїхали в невідомому напрямі. Нападники були одягнені в чорні маски», - йдеться в повідомленні.

У поліції зазначили, що через півгодини був виявлений автомобіль з номерами, які вказали очевидці, проте, як показала перевірка, ні водій, ні авто жодного відношення до правопорушення не мають. Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за ч. 5 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

Читайте АСН в Google News