У Чернівцях на хабарі погорів викладач вузу

21.04.2016, 11:16

Поліцейські міста Чернівці затримали під час одержання хабара викладача одного з вищих навчальних закладів. Про це повідомляє прес-служба ГУ Національної поліції України в Чернівецькій області.

«Працівники Управління захисту економіки (УЗЕ) Нацполіції в Чернівецькій області отримали інформацію, що посадові особи одного з вищих навчальних закладів систематично вимагають і отримують гроші за допомогу у складанні іспитів. Так, встановлено, що 32-річний викладач за грошову винагороду в 2,2 тисячі гривень вирішить питання зі складання випускних державних іспитів», - ідеться в повідомленні.

Працівники Управління захисту економіки, слідства Нацполіції і прокуратури затримали доцента кафедри вузу під час одержання хабара. У службовому кабінеті чиновника вилучено 2,2 тисячі гривень.

За матеріалами УЗЕ слідчим управлінням ГУ НП було відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 369-2 (зловживання впливом) Кримінального кодексу України. За цей кримінальний злочин передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 3 до 8 років із конфіскацією майна.

Читайте АСН в Google News