Терористи здійснили 40 обстрілів по позиціях АТО

05.04.2016, 18:26

Проросійські бандформування не припиняли обстріл українських захисників на сході України і здійснили 40 обстрілів. Про це повідомляє на своїй сторінці в Facebook прес-центр штабу АТО.

«Від самого ранку в напрямі наших позицій в районі Авдіївки, що на Донецькому напрямі, проросійські найманці почали масовані вогневі удари з мінометів різних калібрів. Крім того, ворог використовував вогонь із гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї. Протягом кількох годин тривали обстріли опорних пунктів сил АТО», - йдеться в повідомленні.

Також заборонене Мінськими угодами озброєння незаконні збройні формування застосовували в районах Луганського, Зайцевого і Опитного.

«На Маріупольському напрямі бойовики використовували міномети калібру 82 мм поблизу Лебединського, а укріплення українських воїнів у Мар'їнці, Новотроїцькому та Водяному були обстріляні з гранатометів, кулеметів великого калібру і стрілецької зброї», - зазначено в повідомленні прес-центру.

З метою протидії ворогові військовослужбовці Збройних Сил України сім разів відкривали вогонь, захищаючи свої опорні пункти в районі Авдіївки і Лебединського.

Читайте АСН в Google News