У Нью-Йорку (США) створили пончик, вкритий справжнім золотом. Про це в Інстаграмі повідомили адміністратори ресторану філіппінської кухні The Manila Social Club, в якому й створили дорогоцінний кулінарний шедевр.
В інтернет виклали і фото пончика.
«Пончик зроблено з використанням елітного шампанського Cristal і вкрито пластівцями 24-каратного золота. Чому я обрав саме шампанське Cristal, це через його смак із нотками меду, який чудово поєднується з Убе (філіппінський десерт фіолетового кольору, зроблений з рослини ямс). Був час, коли я їв цей пончик, запиваючи його шампанським Cristal, і тоді подумав: «О, це відмінне поєднання!» - розповів власник ресторану Бьом Делакрус.
Вартість такого пончика - 100 доларів. До речі, попит на такі пончики досить високий, тому зі святкового меню страву перенесли до основного.