Сон в ночь с 20 на 21 июля 2023 года: толкование по лунному календарю

21.07.2023, 06:03

Сни цієї ночі не повинні збуватися. Їхнє головне завдання – допомогти людині розкрити творчий потенціал.

21 липня о 7:50 розпочнеться п'ята місячна доба. Вони завершаться 22 липня о 9.06. Фаза Місяця - зростаюча.

У ніч із 20 на 21 липня сни не несуть у собі важливої інформації. Вважається, що вони ніколи не справджуються. Головне завдання таких сновидінь – ndash; допомогти сплячому розкрити творчий потенціал. Яскравий і позитивний сон означає, що і в реальному житті сновидця чекає успіх. Ви сповнені творчої енергії, яку варто направити на творення. Вам вдасться подолати всі труднощі і досягти мети. Тяжкі сновидіння означають, що сплячий поки що не може розкрити повною мірою свій творчий потенціал. Ви обмежуєте себе і боїтеся зазнати невдачі. Дайте більше свободи, і тоді відчуєте приплив впевненості та життєвих сил.

Рада на день: Переоцінювання своїх можливостей здатне завести вас у глухий кут. Ви можете опинитися у незручному становищі через надмірні амбіції. Невдоволення керівництва виконаною вами роботою закономірне. Зупиніться та зізнайтеся собі та іншим у помилці та неможливості виконувати доручення. В іншому випадку ваш авторитет буде назавжди втрачено.

Намагайтеся запам'ятати сьогоднішній сон у подробицях і розшифруйте його за допомогою сонника, він може передбачити ваше майбутнє.

  • Якщо сон кольоровий, то все збудеться обов'язково, незважаючи на будь-які перепони.
  • Якщо сон був бляклий, не яскравий, то нічого не справдиться.

4 день Місяця

У цю місячну добу ви можете побачити кольорові сни. Можливо, вам доведеться змінити плани або відмовитися від них. А ще в цих снах ви можете побачити своїх родичів чи батьків, це означає, що вам у спадок могли передатись проблеми, вирішення яких не можна відкладати.

  • Якщо насниться щось поплутане — клубок ниток, волосся або роздоріжжя доріг, і ви будете у скруті, то необхідно обміркувати сон детально.
  • Якщо уві сні відчувається небезпека — це попередження про те, що ваша поведінка не відповідає нормі, її варто відкоригувати.
  • Образи, які ви можете побачити, пояснюють вашу духовну складову, яка переважає у вас енергія. Якщо результат вас засмутить, значить саме час щось змінювати у своєму житті. Якщо все вийде – ви на правильному шляху.

Місяць у Діві

Місяць у Діві символізує зобов'язання. Якщо у цей період ви бачите уві сні якісь свої обов'язки, виконання будь-яких справ, то потрібно приділити особливу увагу організації свого часу.

  • Якщо ви щось не встигаєте, спізнюєтеся – важливо налагодити свій розпорядок дня, режим роботи та відпочинку, розписати все по пунктах і відобразити всі важливі дрібниці. Це стосується і вашого здоров'я – режим харчування та різні вправи будуть особливо корисними.
  • Якщо ви плачете уві сні – не дозволяйте стресу зіпсувати ваші плани, дотримуйтесь свого порядку дня. Зараз важливо все встигнути і не залишити без уваги жодного важливого аспекту вашого життя.

Місяць, що росте (1 Фаза)

Цей період відрізняється спокійною енергетикою, якою властиво накопичуватися. У цей період енергія накопичується. Людина зберігає свою силу і наповнює творчою енергією оточуючих її людей. Хоча витрачати енергію поки все ж таки рано – її обсягу достатньо лише планування поточних справ. З кожним новим днем цього періоду зростає зовнішня та внутрішня енергетика людини. Зараз краще запланувати поточні побутові або робочі справи і зберігати свою енергію, а не витрачати – це сприяє сприятливому веденню справ.

  • Якщо наснився схід сонця, то заплановані зараз нові проекти та справи підуть у гору. Енергія прагне вгору, і чим більше ви збережете її зараз, тим швидше зможете досягти своїх цілей.
  • Якщо наснився кіт, то зараз краще подумати про вкладення та інвестиції.
  • Якщо наснилося дзеркало або ваш образ у ньому, то саме час зайнятися собою – здоровий спосіб життя, зміни у зовнішності та догляд за собою підуть вам на користь, а проведені процедури будуть прийняті організмом прихильно.
  • Якщо уві сні тримайте в руках ножиці – можна сміливо планувати невеликі операції та лікувальні процедури, які пройдуть сприятливо.
  • Побачити уві сні кричущого півня – до продуктивного періоду для ведення робіт у саду або на дачі, сприятливий домашній клопіт.
  • Якщо наснилося море – вирушайте у робочі поїздки та подорожі.
  • Яскравий і добрий сон у цей період говорить про хороші перспективи у вашому житті: задумані справи та проекти матимуть хороший старт, знайомства перетечуть у міцні дружні стосунки, отримані гроші можна примножити.
  • Если снится близкий родственник, то сейчас самое время для удачного старта проектов и обдумывания рабочих дел глобального масштаба.
  • Если снится подкова, то время также благоприятно для инвестиций в финансы и крупных сделок. Если во сне вы четко видите кольцо, то сейчас удачное время для новых знакомств и сохранения старых связей.

Совет. Негативный и тяжелый сон говорит о вашей неготовности к активным делам. Отдохните и будьте готовы проявить себя несколько позже.

Читайте АСН в Google News