counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Квітня
18 Квітня
Всі новини...

Таро-прогноз на тиждень з 27 березня по 2 квітня 2023 року


Переглядів: 54


Таро-прогноз на тиждень з 27 березня по 2 квітня 2023 року

Перехід до другого місяця весни — радісна подія. Не затьмарювати його негараздами Знакам Зодіаку допоможуть своєчасні підказки карт Таро. Точні прогнози додадуть впевненості та допоможуть вибрати правильний напрямок.

Завдяки старшим Арканам колоди «Наслідки» кожен зможе дізнатися про те, що чекає у майбутньому, а також керувати своєю долею. Увага до передчуттів також важлива, адже карти лише показують ймовірне майбутнє, а приймати рішення потрібно самостійно. Астрологи рекомендують вибрати час, щоб познайомитися з розкладами та визначитися із планом дій на наступний тиждень.

Овен

1-1.jpg

За картою «Суд» Овнів чекають зміни на краще. Аркан вказує на завершення складнощів та нові перспективи, які не можна упустити. Представникам Знаку важливо залишатися чесними та неупередженими, щоб унеможливити виникнення труднощів.

Аркан «Імператор» говорить про те, що вона вистачить мудрості, щоб прийняти вірні рішення і покращити репутацію. По цій карті важливо не тільки бути впевненими у своїх діях, а й не забувати про оточення. Овни зможуть стати лідерами, якщо будуть лояльні до тих, хто потребує допомоги.

Аркан «Сила» також обіцяє Овнам позитивні зміни. З цієї карти немає причин для занепокоєння — будь-які завдання будуть виконані, якщо не гасати і не сумніватися. Початок квітня буде надихати, а значить, настає час активних дій для залучення щастя.

Телець

1-2.jpg

Мапа «Імператор» описує сильну особистість, здатну нові досягнення. Тільцям цього Аркану немає сенсу чекати — зараз чудовий час для підкорення вершин і залучення щасливих змін. Також представники сузір'я можуть розраховувати на підтримку впливової людини.

Аркан «Верховна жриця» говорить про вміння вчасно зупинятися, щоб уникнути проблем. За цією картою Тільцям варто частіше прислухатися до себе, щоб вибирати правильний напрямок і вправно уникати пасток долі.

Наприкінці тижня за картою «Диявол» На тельців чекають випробування. Аркан описує ситуацію, коли через потурання слабкостям і поспіху можна згаяти нові можливості і зайти в глухий кут. Представники Знаку повинні бути обережними в словах і діях, щоб не викликати проблем.

Близнюки

1-3.jpg

Аркан «Дурень» говорить про приємні перспективи, які відкриють Близнюкам нові шляхи розвитку. По цій карті важливо усвідомлювати дії і не поспішати, щоб виключити прикрі промахи.

Карта «Місяць» говорить про внутрішні переживання, найчастіше надумані і безпідставні. Порада Аркана — не довіряти пліткам і чуткам, які можуть завести в глухий кут і віддалити від поставлених завдань.

Наприкінці тижня за картою «Маг» Близнюки стоятимуть на порозі нових відкриттів. Аркан символізує новий шлях. Наповнений позитивними змінами, а отже, не можна зволікати і сумніватися у собі. Настав час активно працювати над собою, щоб досягти успіхів.

Рак

1-4.jpg

Карта «Вежа» говорить про зміни, причому стрімкі. Раки мають бути готові до того, що їхнє життя зміниться, проте лякатися не варто. Аркан вказує на закономірні події, які допоможуть залишити за спиною минуле і старі цілі.

За картою «Дурень» Ракам не можна покладатися на випадок і ризикувати. Порада картки — не боятися змін, але при цьому усвідомлювати і обережно вибирати шлях. Удача та везіння чекають на тих, хто здорово оцінює свої сили.

Наприкінці тижня за картою «Повішений» На рак чекають тимчасові труднощі, вирішити які потрібно відразу ж. Не виключено, що доведеться змінити тактику або залишити завдання на потім, переключивши увагу на простішу роботу.

Лев

1-5.jpg

По карті «Повішений» Левам не варто починати тиждень із справ, які не заплановані чи не першорядні. Аркан говорить про ймовірність марно витратити час і сили, не просунутися і на крок.

Аркан «Верховна жриця» закликає представників сузір'я не поспішати. Набуття внутрішньої гармонії допоможе відчути себе впевненіше /a> і легко вибирати правильний напрямок, вправно огинаючи пастки, розставлені долею.

Карта «Ієрофант» обіцяє Левам не лише серйозних покровителів, а й нові можливості. Порада Аркана — займатися плануванням і не забувати про першочергові завдання. Їхнє виконання допоможе вийти на новий рівень успіху.

Діва

1-6.jpg

Аркан «Повішений» символізує тимчасову ізоляцію та труднощі, які вдасться подолати, якщо проаналізувати ситуацію та вибрати найкраще рішення. Не виключено, що Дівам доведеться на якийсь час відкласти деякі справи, щоб виключити недоліки та інші неприємності.

У середині тижня за картою «Помірність» немає сенсу поспішати. Аркан закликає плавно входити до робочого ритму, обережно оглядатися і не робити поспішних висновків. Порада картки — не витати в хмарах і не дурити себе, загадуючи наперед.

Завершує тиждень Аркан «Дурак», яким Дев чекають приємні події. По цій карті невдачі не переслідуватимуть представників сузір'я, якщо залишатимуться пильними та обережними. Поспіх і недбалість не припустимі.

Терези

1-7.jpg

На початку тижня за картою «Дурень» Терези повинні бути готові до несподіваного повороту подій. Успіх буде на боці тих представників Знаку, хто не боїться змін, але при цьому не поспішає з діями і здорово оцінює свої можливості.

Аркан «Сила» говорить про стійкість та оптимізм, завдяки яким вдасться подолати тимчасові перепони на шляху до щастя. Терези зможуть втілити в життя сміливі мрії, якщо рухатимуться вперед і не звертатимуть уваги на дрібні негаразди.

Завершує тиждень карта «Закохані», яка символізує швидкі зміни. Тому Аркану Терезам належить зробити важливий вибір, відмовитися від малого. Щоб незабаром здобути хорошу нагороду за докладені зусилля та вміння приймати самостійні рішення.

Скорпіон

1-8.jpg

Початок тижня, судячи з карти «Сонце», буде не лише позитивним, а й перспективним. Аркан символізує свободу від страхів та сумнівів, удачу та позитивний настрій. Скорпіони зможуть вибирати будь-який напрямок для розвитку, залучати в життя благополуччя і фінансову незалежність.

Аркан «Правосуддя» вносить у життя ясність. Скорпіони зможуть не лише оцінити результати праць, а й скоригувати подальші цілі. По цій карті важливо пам'ятати не лише про відповідальність, а й про чесність. Ці якості допоможуть уникнути неприємностей як у справах, так і у спілкуванні.

Кілька зіпсує позитивний настрій Аркан «Вежа», проте карта не обіцяє проблем. По ній Скорпіони зможуть звільнитися від ілюзій та негативних прив'язок, які заважають приймати вірні рішення та віддаляють від реальності.

Стрілець

1-9.jpg

На початку тижня Стрільців чекають неминучі зміни. Аркан «Колесо фортуни» символізує новий виток життя, якого потрібно пристосуватися. У Стрільців буде час, тому не потрібно поспішати з висновками і тим більше діями. Зараз важливо досягти рівноваги та спокійно споглядати, щоб зробити правильні висновки.

Друга карта розкладу «Імператриця» говорить про те, що справи йдуть у гору. Стрільцям важливо нести відповідальність за рішення і не поспішати, щоб поспіхом не забути важливих деталей. Саме з них і складатиметься благополучне майбутнє.

Завершує тиждень карта «Сонце», що обіцяє Стрільцям чудові вихідні. По тому Аркану проблеми йдуть на другий план, вивільняється. "_blank">внутрішня енергія, яку потрібно направити в потрібне русло. Аркан символізує нові досягнення, фінансову стабільність та приємні перспективи.

Козеріг

1-10.jpg

Початок тижня, судячи з карти «Вежа», буде не найрадіснішим. Козерогів чекає жорстока реальність, до якої важливо пристосуватися та зняти рожеві окуляри. Насправді Аркан не обіцяє негативу, якщо усвідомлювати і не витати в хмарах, намагаючись відгородитися від подій світу за ілюзорними мріями.

Карта «Місяць» відкриває глибинні знання, привертаючи увагу Козерогів до внутрішнього світу. За цим Арканом не можна покладатися на домисли та припущення — лише на голі факти і увага до передчуттів. Вони не обдурять та допоможуть вийти переможцями з неоднозначної ситуації.

Завершує тиждень карта «Диявол», мета якої — застереження. Козерога, якщо будуть неуважні, ризикують оступитися і поплатитися за свою недбалість. Порада Аркана — бути зібраними, обережними та уважними

Водолій

1-11.jpg

Цей тиждень буде не найпростішим, проте Водолії зможуть зібратися з силами та залучити позитивні зміни. Аркан «Смерть» говорить про важливість залишати минуле за спиною і відмовлятися від невдалих цілей, щоб не втрачати нових можливостей.

Аркан «Диявол» попереджає про проблеми, які можуть виникнути через високу зарозумілість і недбале ставлення до своєї роботи. По цій карті важливо дотримуватись правил і не відступати від обраної стратегії, щоб не зайти в глухий кут.

Довгоочікувані зміни принесе карта «Колесо фортуни». Аркан говорить про те, що події розвиватимуться стрімко, проте від Водоліїв буде потрібна витримка. Вміння залишатися в стані спокою та аналізувати те, що відбувається, вбереже від поспішних дій та провалу.

Риби

1-12.jpg

«Смерть» у розкладі на початок тижня — карта звільнення та відродження. Риби можуть попрощатися з бідами та пробілами, розірвати токсичні прив'язки та почати шлях до щасливого життя.

Аркан «Суд» означає перемогу та завершення труднощів. По цій карті представники сузір'я зможуть поставити на місце кривдників, виграти у судових розглядах та завершити неприємний період життя.

Завершує тиждень карта «Помірність». По ній Риби можуть не поспішати з діями — Аркан говорить про необхідність знайти внутрішня рівновага, розставити пріоритети та крок за кроком наближатися до поставлених цілей.


Читайте АСН в Google News





Ще цікаве


Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні вам слід проявити помірність у своїх діях та рішеннях Намагайтеся н....
Любовний гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша енергія та пристрасть будуть на найвищому рівні, що зробить ва....
Гороскоп від Павла Глоби на 19 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 19 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба закликає 19 квітня приділити увагу здоров'ю та провести профілактичні процедури, які зміцнюють орг....
Гороскоп від Анжели Перл на 19 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 19 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Анжела Перл повідомила, що 19 квітня 2024 року надається можливість дізнатися про цінну інформацію, яка може с....
Гороскоп на 19 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 19 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Згідно з гороскопом Тамарою Глобою на 19 квітня 2024 року, важливо проявити серйозність і уникати витрати часу....
більше матеріалів
Гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні вам слід проявити помірність у своїх діях та рішеннях Намагайтеся н....
Любовний гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша енергія та пристрасть будуть на найвищому рівні, що зробить ва....
Гороскоп від Павла Глоби на 19 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 19 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба закликає 19 квітня приділити увагу здоров'ю та провести профілактичні процедури, які зміцнюють орг....
Гороскоп від Анжели Перл на 19 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 19 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Анжела Перл повідомила, що 19 квітня 2024 року надається можливість дізнатися про цінну інформацію, яка може с....
Гороскоп на 19 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 19 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Згідно з гороскопом Тамарою Глобою на 19 квітня 2024 року, важливо проявити серйозність і уникати витрати часу....
більше матеріалів
/-1,277379989624-/ /-pc-/
Top