counter
Стрічка новин
Вибрати все
18 Квітня
17 Квітня
16 Квітня
Всі новини...

Гороскоп на тиждень з 27 березня по 2 квітня 2023 року


Переглядів: 83


Гороскоп на тиждень з 27 березня по 2 квітня 2023 року

Пришло время прощаться с мартом и встречать второй месяц весны. К сожалению, на этой неделе на с могут ждать разного рода трудности, но справиться с ними будет значительно легче, если вы последуете советам экспертов.

Первое, что стоит отметить — это резкие скачки мотивации и энергии из-за трех идущих друг за другом соединений планет. Они намечены на вторник, четверг и субботу. Астрологи советуют пользоваться в эти неблагоприятные дни мантрами силы и энергии, чтобы не терять возможность противостоять неприятностям. Не стоит забывать, что в целом сейчас продолжается позитивное время, поэтому далеко не все неприятности будут разрушительными. Агрессия планет будет немного сглаженной.

Овен

У Овнов шансы на успех в эти дни примерно 50 на 50. Это не значит, что всё будет либо очень плохо, либо очень хорошо. Если не удастся преуспеть в делах, то вероятнее всего это время стабильности. В любви ситуация развернется похожим образом. Астрологи советуют людям данного Знака ни в коем случае не рисковать и не пытаться прыгнуть выше головы. Нужно быть собранными, ответственными и готовыми принимать объективные решения. Заговоры на быстрое решение любой проблемы будут очень полезными в критических ситуациях. Также стоит обращать внимание на советы близких.

Телец

Необходимо оптимизировать рабочий и другие процессы, тратя время лишь на то, что заслуживает наибольшего внимания. Пришло время расставить приоритеты правильно. Лень и прокрастинация просто недопустимы в период с 27 марта по 2 апреля, однако, переработка и усталость тоже до добра не доведут. Нужно уметь отдыхать, особенно в неблагоприятные дни. Если удастся взять выходной 28 и 30 марта, это станет лучшим решением. Практики достижения целей будет полезными для тех, кто твердо решил вырвать победу из лап своих недоброжелателей и конкурентов.

Близнецы

Близнецам срочно необходимо избавиться от мыслей, отталкивающих удачу. В такое динамичное и непростое время как сейчас важно настраиваться на лучшее, иначе проблем не миновать. Даже если они появятся, оптимистичный настрой прогонит их быстрее, чем они начнут приносить вред. Астрологи отмечают, что на стыке марта и апреля Близнецам нельзя потакать дурным привычкам. Если людям данного Знака хочется, чтобы в жизни была тишь да гладь, придется исключить фактор риска и агрессии. Нужно научиться принимать поражения и не винить в них судьбу.

Рак

Ракам можна і навіть потрібно розпочати цей тиждень зі збирання, якщо вони не встигли зробити його за вихідні. Чистота простору призведе до покращення руху потоків енергії. Через це Раки мислитимуть краще та чистіше. Вони зможуть зрозуміти, які найголовніші вразливі точки, але найголовніше — вони зможуть зрозуміти, як їх перетворити на сильні сторони. Ці сім днів можна описати однією простою фразою: «Не впізнаєш горя — не дізнаєшся і радості. Якщо Раки хочуть стати мудрішими, прийшовши до тріумфу у справах чи любові, доведеться пройти через певні випробування та труднощі.

Лев

Леви — типові зодіакальні люди-холерики. Їм достатньо однієї іскри, щоб розпалити пожежу всередині себе. Астрологи наполегливо рекомендують у ці сім днів не реагувати надто гостро на випади ворогів і намагатися оминати бажання посперечатися з кимось. Особливо актуально це у дні з'єднання Венери з Ураном та Плутоном 30 березня та 1 квітня. Астрологи радять не лукавити, не лицемірити та не маніпулювати людьми. Такий підхід може дуже сильно зіпсувати карму. Натомість Левам треба бути чесними та відкритими. За це на них чекає нагорода.

Діва

Дівам у ці сім днів доведеться пережити чимало проблем, які можуть вивести їх із рівноваги. Холотропне дихання у такі моменти допоможе залишитися на плаву та заспокоїтися. Спокій — головна умова перемоги у період з 27 березня до 2 квітня. Це не найкращий час для великого ремонту, переїздів, зміни обстановки та екстремальних фізичних навантажень. Потрібно пошкодувати своє тіло і дати можливість працювати в помірних режимах. Інакше Діви можуть втратити успіх. Потрібно частіше відпочивати, особливо у три найнебезпечніші дні: вівторок, четвер та суботу.

Терези

Терезам у цей неоднозначний період потрібно носити більше одягу, що приносить удачу. Тут важливо правильно вибрати колір. Про те, як вибрати свій колір удачі, ми розповідали раніше у іншій нашій статті про нумерологію кольорів. Терезам важливо зробити над собою зусилля, щоб подолати сентиментальність і прагнення до самоаналізу. Важливо зосередитись на теперішньому моменті, а не на минулому. Квітневі та березневі планети все ще позитивні загалом, тому на тлі неприємних аспектів відбуватимуться важливі та сприятливі події. Потрібно лише розглянути їх.

Скорпіон

Скорпіонам у період з 27 березня по 2 квітня не варто боятися самотності. У ньому є своя користь, адже воно може зміцнити біополе. Це непоганий час для того, щоб побути наодинці із самими собою та насолодитися якимись простими справами. Астрологи радять не ігнорувати прохання про допомогу з боку колег та близьких. Дуже важливо бути чуйними та добрими, особливо стосовно тих, хто був раніше добрий до Скорпіонів. Методичність та працьовитість важливо підтримувати, але на такому рівні, щоб не перевтомлюватись, особливо у четвер та суботу.

Стрілець

У Стрільців цього тижня може з'явитися стійке відчуття того, що вони втрачають контроль над ситуацією. Повернути впевненість у собі їм допоможе спілкування із приємними людьми. Потрібно якнайрідше перетинатися з тими, хто їх критикує і намагається вивести з рівноваги. Також можна ознайомитися з нашою статтею про сильних сторонах людей за місяцем народження. З її допомогою Стрільці можуть згадати про якісь свої таланти, що підніме їхню впевненість у собі та самооцінку. Важливо пам'ятати, що всі проблеми тимчасові. Марс дуже слабкий, тому сумніви в собі точно не підуть на користь.

Козеріг

Козерогам варто насамперед пам'ятати про слабкість Марса, який перейшов 25 березня на Знак Раку. Цього тижня Козероги відчую якийсь приплив безпорадності, що буває вкрай рідко. Це не означає, що треба починати думати, ніби все котиться у прірву. Астрологи радять не забувати про те, що сказане стає дійсністю. Про себе треба говорити тільки щось хороше та приємне. Також дуже важливо перестати шукати прихований зміст у всьому, що відбувається. Козерогам необхідно подолати свою недовірливість, причому якнайшвидше. В іншому випадку тиждень пройде на негативній ноті.

Водолій

У Водоліїв у ці сім днів може сильно сповільнитися швидкість прийняття рішень та мислення загалом. Чотири ефективні методи допоможуть відновити інтелектуальну продуктивність. За бажання можна спробувати взяти паузу, але не тільки у справах, а ще й у коханні. Цього тижня можна присвятити себе відпочинку та самоті. Астрологи радять також дивитися на все, що відбувається збоку, і робити відповідні висновки. З поведінки людей можна буде зрозуміти дуже багато. Для цього зовсім не потрібно говорити з ними. Достатньо довіритися інтуїції.

Риби

Рибам нічні світила можуть зіпсувати настрій вже першого дня тижня. Щоб у понеділок і в цілому цього тижня був кращий настрій і з'являлося менше проблем у справах, важливо позбутися заздрості, злості та образ. Раніше ми розповідали, як як це зробити. Рибам не варто зараз перебувати в гущавині подій. Краще трохи відсторонитися від тих справ, які передбачають максимум інтелектуальної та фізичної активності, спілкування. Також потрібно намагатися бути відповідальнішим, оскільки в ці сім днів велика ймовірність втратити щось і не отримати це назад.


Читайте АСН в Google News





Ще цікаве


Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 18 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 18 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша енергія буде на високому рівні, і ви будете готові приймати ви....
Любовний гороскоп на 18 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 18 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та рішучість будуть на піку, що зробить вас неперев....
Гороскоп від Анжели Перл на 18 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 18 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Астролог Анжела Перл прогнозує, що 18 квітня 2024 року може принести цікаву інформацію, важливу для майбутньог....
Гороскоп на 18 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 18 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
У гороскопі на 18 квітня 2024 року Тамара Глоба рекомендує зберігати позитивний настрій та бути готовими до мо....
Гороскопи на 18 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл.
Гороскопи на 18 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл.
18 квітня віщує день, насичений можливостями та викликами для всіх знаків зодіаку Можливо, ви відчуєте приплив....
Як усунути негативні прив'язки за допомогою свічки
Як усунути негативні прив'язки за допомогою свічки
Токсичні стосунки не приведуть ні до чого хорошого, і для того, щоб захиститися від негативного впливу, важлив....
Енергетика людини: відмінності та особливості кожного типу
Енергетика людини: відмінності та особливості кожного типу
Кожна людина має певну енергетику Зрозумівши, до якого типу належить ваше енергетичне поле, ви зможете викорис....
більше матеріалів
Гороскоп на 18 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 18 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша енергія буде на високому рівні, і ви будете готові приймати ви....
Любовний гороскоп на 18 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 18 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та рішучість будуть на піку, що зробить вас неперев....
Гороскоп від Анжели Перл на 18 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 18 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Астролог Анжела Перл прогнозує, що 18 квітня 2024 року може принести цікаву інформацію, важливу для майбутньог....
Гороскоп на 18 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 18 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
У гороскопі на 18 квітня 2024 року Тамара Глоба рекомендує зберігати позитивний настрій та бути готовими до мо....
Гороскопи на 18 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл.
Гороскопи на 18 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл.
18 квітня віщує день, насичений можливостями та викликами для всіх знаків зодіаку Можливо, ви відчуєте приплив....
Як усунути негативні прив'язки за допомогою свічки
Як усунути негативні прив'язки за допомогою свічки
Токсичні стосунки не приведуть ні до чого хорошого, і для того, щоб захиститися від негативного впливу, важлив....
Енергетика людини: відмінності та особливості кожного типу
Енергетика людини: відмінності та особливості кожного типу
Кожна людина має певну енергетику Зрозумівши, до якого типу належить ваше енергетичне поле, ви зможете викорис....
більше матеріалів
/-1,0303609371185-/ /-pc-/
Top