counter
Стрічка новин
Вибрати все
29 Березня
28 Березня
Всі новини...

10 прийме про знахідки: що небезпечно піднімати з землі


Переглядів: 125


10 прийме про знахідки: що небезпечно піднімати з землі

Кожен із нас хоч раз у своєму житті щось знаходив на вулиці. Наші пращури вірили, що кожна знахідка має своє значення. Якщо ви щось знайшли, будьте впевнені – це знак Долі. Але як його розтлумачити? У цьому нам допоможуть 10 прикмет про знахідки.

Прикмета – знайти кільце

Значення цієї прикмети про кільце неоднозначне. Для молодих дівчат вона віщує швидке заміжжя, а всім іншим обіцяє нещастя. Проте негативний бік цієї прикмети також не варто сприймати буквально. Якщо ви піднімете обручку з землі, та ще й візьмете її собі, то погана прикмета здійсниться. Справа в тому, що кільця, особливо срібні та золоті, зберігають інформацію про своє минуле власника. Енергетика колишнього господаря цієї прикраси може сильно нашкодити вам. Крім того, піднявши цю знахідку, ви можете стати жертвою псування. Згідно з народним повір'ям, через кільце можна легко передати негативну енергію чи хворобу.

Прикмета – знайти ключ

Знайти ключ – прикмета на щастя. Ця знахідка означає, що незабаром перед вами відкриються нові можливості, які приведуть вас до успіху. Якщо ви знайшли ключ, будьте впевнені – всі ваші бажання дуже скоро здійсняться.

Прикмета – знайти гроші

Знайти гроші – прикмета погана. Згідно з народною мудрістю, знайдені гроші в жодному разі не можна піднімати, оскільки це привабить нещастя та хвороби. Якщо ж ви все ж таки взяли в руки цю знахідку, то її потрібно або віддати нужденним, або витратити на добру справу. Не варто нести гроші додому – ви можете нашкодити собі та своїм близьким.

Існує думка, що людина знаходить гроші тоді, коли їх сильно потребує. Коли знайдена сума буває досить великою, вона так і проситься до кишені. У цьому випадку ви повинні пам'ятати, що ці гроші дано вам не так. Ваша потреба у них буде задоволена, проте пізніше вам доведеться заплатити за такий подарунок Долі. І ніхто не знає, якою буде розплата.

Прикмета – знайти хрестик

Значення цієї прикмети дуже неоднозначне. Одні кажуть, що ті, хто знайде хрестик, нестимуть по життю чужий хрест (звалять на себе всі гріхи колишнього власника цієї речі). Інші стверджують, що така знахідка обіцяє щастя та божу прихильність.

Прикмета – знайти годинник

Про годинник існує велика кількість прикмет. Якщо ви знайшли годинник, то це означає, що ви щось упускаєте у своєму житті. Скоріш за все, ви про щось забули. Також це може свідчити про те, що ви неправильно розпоряджаєтеся власним життям. У будь-якому випадку вам необхідно переглянути свої погляди на багато речей.

Прикмета – знайти рукавички

Знайти рукавички – прикмета хороша. Якщо вони шкіряні, то на вас чекає грошова удача. Якщо ви знайшли одну рукавичку, то в майбутньому на вас чекає доленосна зустріч.

Прикмета – знайти ніж

Ця прикмета попереджає про небезпеку. Якщо ви знайшли ніж, то чекайте на зраду, скандал, напад або бійку. У жодному разі не піднімайте з землі цю знахідку, інакше значення цієї поганої прикмети обов'язково здійсниться.

Прикмета – знайти ікону

Якщо ви знайшли ікону, то перед тим, як її нести додому, вам варто освятити її в церкві. Ви не можете знати, хто раніше молився перед цією іконою. Раптом її минулий власник замалював смертні гріхи? Якщо це так, то ви візьмете його провини на свої плечі і за них розплачуватиметеся.

Прикмета – знайти сережку

Згідно з цією народною прикметою, сережки губляться у тому випадку, коли в їхній власниці сконцентровано багато негативної енергії. Якщо ви знайшли сережку, пам'ятайте: піднімати її в жодному разі не можна, оскільки негатив її минулої господині перейде на вас.

Прикмета – знайти шпильку

Не варто брати в руки чужу шпильку. Багато хто використовує цю річ як зброю проти псування і пристріту, так що в ній може знаходитися велика кількість негативної енергії і навіть темної сили.

Сподіваємося, що ці 10 прикмет допоможуть вам розібратися з вашими знахідками та зрозуміти, що можна піднімати із землі, а що категорично не можна.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
У сучасне століття підвищених енерговитрат відновлювати енергетичний баланс важливо кожній людині Нескладний к....
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні у вас може виникнути почуття втоми чи розчарування через несподіван....
Любовний гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) На сьогоднішній день ваші пристрасність та романтичні настрої будуть на піку....
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Таролог Анжела Перл підготувала гороскоп на 29 березня 2024 року, закликаючи деяких представників знаків зодіа....
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
29 березня астролог Павло Глоба радить приділити увагу особистим питанням Можливі розчарування та непорозумінн....
більше матеріалів
/-0,2225968837738-/ /-pc-/
Top