counter
Стрічка новин
Вибрати все
29 Березня
28 Березня
Всі новини...

Таро-прогноз на жовтень 2022 року


Переглядів: 82


Таро-прогноз на жовтень 2022 року

Дізнатися, які події відбудуться у жовтні 2022 року, допоможе точний прогноз, виконаний за допомогою старших Арканів. Карти Таро допоможуть Знакам Зодіаку впоратися з поставленими завданнями та залучити потрібні зміни.

Восени емоції починають керувати нами, тому експерти  рекомендують подбати про своє емоційне здоров'я. Це дозволить не стати заручниками зневіри та спліну. На допомогу прийдуть карти Таро. Поради старших Арканів будуть доречними для тих, хто хоче досягти успіху і не оступитися в кроці про довгоочікувану мету. Правильно витлумачити їх значення вийде якщо довіритися інтуїції і зіставити застереження з тим, що відбувається в житті.

Овен

таро прогноз жовтень 2022 - 1

Цей місяць буде не найпростішим, а отже, від Овнів знадобиться сила волі і вміння вчасно зупинитися. Аркан «Сила» закликає бути сильними, але при цьому не забувати про відповідальність і не потурати слабкостям.

По карті «Місяць» знайти вихід із складного становища вийде, якщо довіряти своїй інтуїції. Сторонні думки, домисли та чутки лише погіршать ситуацію і заведуть представників Знаку в глухий кут.

Наприкінці місяця Овна чекають випробування волі, пройти які буде не просто. Аркан «Диявол» попереджає про те, що потурання

Телець

таро прогноз жовтень 2022 - 2

У жовтні у Тельців буде можливість заявити про себе, розібратися із важкими завданнями та здобути щастя. Аркан «Суд» закликає діяти чесними методами і не гасити — вміння постояти за себе та самовпевненість допоможуть обійти конкурентів і не стати заручниками маніпуляторів.

Аркан «Ієрофант» говорить про необхідність ухвалити правильне рішення. Тільцям важливо розставити пріоритети, щоби не погнатися одночасно за двома зайцями. Впоратися з непростим завданням допоможуть мудрі поради наставника.

Наприкінці місяця за картою «Місяць» Тільцям варто обмежити коло спілкування та приділити більше уваги розвитку інтуїції. Шосте почуття допоможе вчасно передбачити неприємності та обійти їх стороною.

Близнюки

таро прогноз жовтень 2022 - 3

Близнюкам у жовтні важливо пам'ятати про головну мету і не забувати про відповідальність. Аркан «Вежа» символізує неминучі зміни >, які оголять правду і підштовхнуть представників Знаку до рішучих дій.

Карта «Помірність» закликає Близнюків не поспішати і бути обережними. Тому Аркану важливо пам'ятати про норму в усьому (від їжі до кількості годин сну), щоб не перегоріти і не стати заручниками власної необачності.

«Ієрофант» у розкладі — карта, по якій важливо слідувати першорядним завданням, а також не забувати про мудрі поради старшого покоління. Близнюки зможуть знайти наставника, який допоможе вирішити спірні питання та дати цінні підказки.

Рак

таро прогноз жовтень 2022 - 4

Ракам у жовтні належить подолати безліч труднощів, пов'язаних із собою. Аркан «Диявол» попереджає л проблемах у разі нестриманості та невміння вчасно зупинитися.

По карті «Місяць» Ракам заважатиме недовірливість та страхи, які нічим не обґрунтовані. Аркан попереджає представників сузір'я про те, що шукати сили потрібно всередині себе, а не покладатися на поради оточення.

Аркан «Ієрофант» говорить про те, що поспішати з ухваленням рішення не варто. Спочатку Ракам потрібно розставити пріоритети, щоб не відволікатися на другорядні справи та вчасно виконати усі заплановані справи.

Лев

таро прогноз жовтень 2022 - 5

Львів чекає відповідальний час, коли від дій та прийнятих рішень залежатиме майбутнє. Аркан «Суд» говорить про швидке вирішення труднощів, і представники Знаку повинні пам'ятати про те, що діяти потрібно чесними шляхами.

По карті «Самітник» з'явиться час для роздумів. Леви зможуть зробити паузу, відновити сили та визначитися з цілями. За цим Арканом суєта заважатиме складання планів, тому найкраще взяти вихідний, щоб залишитися наодинці зі своїми думками.

Аркан «Світ» завершує жовтень, говорячи про завершення труднощів і знаходження свого місця під сонцем. Це означає, що Леви зможуть >знайти себе

побоювань йти обраним шляхом, що призведе до перемоги.

Діва

таро прогноз жовтень 2022 - 6

Цей місяць буде часом, коли потрібно визначитися з пріоритетами та боротися з невпевненістю. Аркан «Місяць» віщує розкриття таємниць та отримання інформації, розпорядитися якою потрібно з розумом.

По карті «Вежа» Дів чекають зміни, які змінять життя на краще. Для цього важливо пам'ятати про те, що замки з піску не врятують від відповідальності і не допоможуть втекти від того, що відбувається насправді.

Аркан «Верховна жриця» закликає представників цього Знака не поспішати з рішеннями та діями. По цій карті важливо прислухатися до себе та навчитися терпіння, щоб розпочати гру вчасно та зірвати куш.

Терези

таро прогноз жовтень 2022 - 7

<В>Васам жовтень принесе приємні зміни, але для цього важливо буде попрацювати над собою. Арка «Закохані» обіцяє успіх у разі правильно обраного рішення. Приймати його потрібно самостійно і не поспішати.

Карта «Самітник» закликає представників Знака набути внутрішньої гармонії, щоб почути себе і правильно розставити пріоритети. Для цього важливо убезпечитися від шуму та стовпотворення, зробивши перерву на відпочинок.

По карті «Маг» настає період рішучих дій. Терези зможуть заявити про себе та знайти спосіб для досягнення поставлених завдань. Для цього важливо розвивати свої таланти і не сумніватися у своїх силах.

Скорпіон

таро прогноз жовтень 2022 - 8

Жовтень буде часом серйозних змін та привабливих перспектив. Аркан «Сонце» віщує швидкий старт, а значить, Скорпіонам не можна зволікати. Настав час заявити про себе та відкрити нові обрії.

За картою «Правосуддя» представники Знаку отримають гідну нагороду за виконану роботу, якщо її виконано без помилок. В іншому випадку доведеться закріпити результат і позбутися помилок.

Аркан «Зірка» символізує завершення проблем. Так карта — щасливий знак долі, а отже, можна сміливо займатися роботою і йти до своєї мети. Позитивний настрій і внутрішня впевненість допоможуть швидко точку у складній роботі.

Стрілець

таро прогноз жовтень 2022 - 9

Стрільців чекає не найпростіший час, коли покладатися потрібно на себе. Аркан «Місяць» говорить про недовірливість і забобони, які заважають прийняттю вірних рішень і не дають рухатися вперед.

Карта «Смерть» не несе небезпеки: вона попереджає про те, що шлях на щастя відкрити, але стати на нього вийде не відразу. Спочатку важливо попрощатися з те, хто зжив себе минулим і зрозуміти, що зміни в життя приходять, якщо звільнити для них місце.

Аркан «Повішений» говорить про період, коли основні справи можуть призупинитися. Це не означає, що на Стрільців чекають проблеми — їм доведеться перелікувати увагу, щоб відволіктися і не гаяти часу задарма.

Козеріг

таро прогноз жовтень 2022 - 10

Перша половина місяця для Козерогів буде не найпростішою. Аркан «Місяць» говорить про те, що внутрішні страхи та сумніви будуть заважати, а значить, їм потрібно кинути виклик і боротися за свій добробут.

По карті «Вежа» На представників Знаку чекають серйозні зміни, яким не варто чинити опір. Настав час подивитися правді в очі і відмовитися від усього, що не приносить щастя або гальмує розвиток.

По карті «Колесниця» настає час рішучих дій. Козероги зможуть зробити успішний ривок, щоб досягти поставлених завдань. Порада картки — не гаяти часу і приступати до справ негайно.

Водолій

таро прогноз жовтень 2022 - 11

Водоліям на початку жовтня належить зробити серйозний крок. Аркан «Смерть» закликає залишити минуле за спиною, винести цінні уроки та йти далі, не намагаючись змінити те, що вже віджило та зіграло свою роль.

По карті «Вежа» Представникам Знаку важливо пам'ятати про те, що ховатися в замках з піску довго не вийде. Це означає, що потрібно подивитися правді в очі і прийняти відповідальні рішення, які допоможуть подолати проблеми.

Карта «Верховна жриця» говорить про необхідність прислухатись до себе. Інтуїція допоможе знайти вихід із складної ситуації та застереже у тому випадку, якщо попереду виникають справи, які потребують ретельного аналізу.

Риби

таро прогноз жовтень 2022 - 12

Риб очікує активний місяць, коли потрібно бути напоготові. Аркан «Маг» обіцяє нові перспективи, але для цього важливо бути рішучими та сміливими. Представники Знаку зможуть досягти успіху, якщо не зариватимуть свої таланти в землю.

За картою «Дурень» На рибу чекають приємні зміни. Порада Аркана — пам'ятати про відповідальність і не переоцінювати своїх сил, але при цьому не відмовлятися від перспектив і розвиватися всебічно, відкриваючи нові горизонти.

Наприкінці жовтня за картою «Місяць» представників Знаку чекає серйозна . Настав час подивитися в очі своїм страхам і зрозуміти, що багато хто з них надуманий або нав'язаний суспільством.

Середина осені — активний час. Знакам Зодіаку знадобиться багато сил для того, щоб подолати тимчасові перепони та досягти поставлених завдань. Для цього важливо пам'ятати про правильний розпорядок дня, зміцнювати імунітет< /a> і не забувати про поповнення запасів енергії.


Читайте АСН в Google News





Ще цікаве


Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
П'ять способів підняти настрій та повернути сили
П'ять способів підняти настрій та повернути сили
Постійні стреси часто призводять до того, що у нас зовсім не залишається енергії та сил Від цього псується нас....
Як спілкуватися з негативними людьми, щоб захистити себе від їхнього впливу
Як спілкуватися з негативними людьми, щоб захистити себе від їхнього впливу
Спілкування з негативними людьми спустошує нас, знижує імунітет, викликає тривожність, занепад сил, впливає ви....
Камені-талісмани для жіночого здоров'я
Камені-талісмани для жіночого здоров'я
Ще в давнину люди знали, що каміння має цілющі властивості На жаль, у сучасному світі багато хто скептично ста....
Камені-талісмани для залучення грошей та удачі
Камені-талісмани для залучення грошей та удачі
Поліпшити свій добробут і стати щасливою людиною можна за допомогою каменів-талісманів Давно доведено, що енер....
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
У сучасне століття підвищених енерговитрат відновлювати енергетичний баланс важливо кожній людині Нескладний к....
більше матеріалів
П'ять способів підняти настрій та повернути сили
П'ять способів підняти настрій та повернути сили
Постійні стреси часто призводять до того, що у нас зовсім не залишається енергії та сил Від цього псується нас....
Як спілкуватися з негативними людьми, щоб захистити себе від їхнього впливу
Як спілкуватися з негативними людьми, щоб захистити себе від їхнього впливу
Спілкування з негативними людьми спустошує нас, знижує імунітет, викликає тривожність, занепад сил, впливає ви....
Камені-талісмани для жіночого здоров'я
Камені-талісмани для жіночого здоров'я
Ще в давнину люди знали, що каміння має цілющі властивості На жаль, у сучасному світі багато хто скептично ста....
Камені-талісмани для залучення грошей та удачі
Камені-талісмани для залучення грошей та удачі
Поліпшити свій добробут і стати щасливою людиною можна за допомогою каменів-талісманів Давно доведено, що енер....
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
У сучасне століття підвищених енерговитрат відновлювати енергетичний баланс важливо кожній людині Нескладний к....
більше матеріалів
/-1,2626061439514-/ /-pc-/
Top