counter
Стрічка новин
Вибрати все
29 Березня
28 Березня
Всі новини...

Как создать благоприятную энергетику в доме


Переглядів: 24


Как создать благоприятную энергетику в доме

Найпроникливіші Знаки Зодіаку: вони читають людей, як відкриту книдом повинен бути комфортним і затишним місцем, де можна відпочити і набратися сил. Фахівці в області фен-шуй знають, як правильно організувати внутрішній простір, щоб енергетика вашої оселі завжди залишалася позитивною.

Вдома людина не просто отримує відпочинок та відновлює сили, а й надійно захищена від негативного впливу ззовні. Щоб у вашій квартирі не було місця негативної енергетики, скористайтесь перевіреними оберегами. Вони допоможуть вам відвадити від будинку небажаних людей, а також запобігнуть псуванням і пристрітам, які можуть стати наслідком заздрощів.

Як зробити енергетику вдома позитивною
1. Проведіть енергетичне прибирання. Зміни на краще завжди починаються з очищення енергетики. Не дозволяйте мотлоху перешкоджати вам вільно пересуватися житлом. Без жалю розлучайтеся зі старими та непотрібними речами, зламаною технікою та іншими предметами, які просто шкода викинути. Завали створюють потужний потік негативної енергії, яка буквально пожирає простір, змушуючи людей мучитися та переживати. Наповніть будинок новими предметами, які викликають у вас позитивні емоції, частіше провітрюйте приміщення та не забувайте регулярно забиратися. Звільніть шафи та ящики від зайвого, і ви здивуєтеся, наскільки легше і приємніше вам перебуватиме у своєму будинку. Не намагайтеся виправдатися і залишити в квартирі поламані речі: якщо ви їх не полагодили протягом року, то навряд чи вони вам знадобляться взагалі.

2. Організуйте правильну енергетику на кухні. Кухня є серцем будинку, тому її важливо утримувати у чистоті. Регулярно перевіряйте продуктові запаси і не зберігайте крупи з терміном придатності. Звільніть простір від старого посуду і не зберігайте велику кількість начиння, яким не користуєтеся. Плита має бути чистою, на неї поставте гарну каструлю як символ достатку. Обідній стіл прикрасьте вазою із фруктами або свіжими квітами. Прикрасьте кухню картиною із натюрмортом. Прибирайте посуд після їди і відразу ж мийте його, щоб негативна енергетика не проникала на вашу кухню. Сміття та відходи виносите до заходу сонця, щоб не притягувати до будинку бідність.

3. Звільніть балкон від сміття. Енергетика цього приміщення має бути позитивною, а значить, там не місце старим та поламаним речам. Через балкон або лоджію до приміщення повинні проникати лише позитивні імпульси. Повісьте там музику вітру чи дзвіночки, щоб негатив із зовнішнього світу не міг залишити слід у вашому домі. Частіше відкривайте вікна та влаштовуйте протяг. Поставте годівницю для птахів: вони приноситимуть вам енергію Ян, здатну підтримати ваші починання.

4. Заберіться у спальні. Позитивна енергетика спальні важлива для відпочинку та фізичного здоров'я. Без жалю розлучайтеся з будь-яким мотлохом, який у ній накопичується, а також відмовтеся від звички зберігати під ліжком валізи та коробки. Чим менше речей буде в приміщенні, де ви спите, тим спокійнішим буде ваш сон. Щоб позбавитися тривоги, зробіть подушку з трав своїми руками.

5. Знайдіть джерела позитивної енергетики у будинку. Джерелом сил і здоров'я вам можуть стати речі, які викликають позитивні емоції. Це можуть бути статуетки, меблі та навіть поєднання кольорів та запахів. У кожному будинку є речі, які допомагають розслабитися, відчути комфорт та захист. Пройдіться по всьому дому та прислухайтеся до своїх відчуттів. Все, що викликає у вас негативні емоції, не повинно залишатися у приміщенні. Подаровані дрібнички, негарні штори або старий стілець засмічуватимуть приміщення, а отже, створюватимуть джерело негативної енергії. Розлучіться з зайвими речами та замініть їх на нові.

6. Не забувайте про домашні квіти. Рослини здатні приносити щастя та позитивну енергетику до будинку. За правилами фен-шуй їхнє листя має бути закругленим або овальним. Квіти повинні отримувати не лише достатнє освітлення та полив, а й вашу ласку. Розмовляйте з квітами, щоб вони відповідали вам взаємністю та очищали простір від негативу.

7. Розмістіть дзеркала відповідно до фен-шуй. Правильно розташовані в будинку дзеркала принесуть масу користі. Не розташовуйте дзеркала в коридорі, щоб вони не блокували доступ енергетики через двері, а також відмовтеся від дзеркал у спальні. Якщо в ньому буде відображатися ваше ліжко, то це негативно позначиться на вашому самопочутті та енергетиці простору. Дзеркало, розташоване на кухні, має відображати стіл, збільшуючи ваш добробут.

8. Використовуйте обереги. Різні талісмани фен-шуй привнесуть у ваш будинок позитивну енергію та чудово захистять від негативу. Для цих цілей підійдуть талісмани багатства, дзвіночки, металеві підвіски та декоративні фонтанчики. Ви також можете створити обереги своїми руками.

 


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
П'ять способів підняти настрій та повернути сили
П'ять способів підняти настрій та повернути сили
Постійні стреси часто призводять до того, що у нас зовсім не залишається енергії та сил Від цього псується нас....
Як спілкуватися з негативними людьми, щоб захистити себе від їхнього впливу
Як спілкуватися з негативними людьми, щоб захистити себе від їхнього впливу
Спілкування з негативними людьми спустошує нас, знижує імунітет, викликає тривожність, занепад сил, впливає ви....
Камені-талісмани для жіночого здоров'я
Камені-талісмани для жіночого здоров'я
Ще в давнину люди знали, що каміння має цілющі властивості На жаль, у сучасному світі багато хто скептично ста....
Камені-талісмани для залучення грошей та удачі
Камені-талісмани для залучення грошей та удачі
Поліпшити свій добробут і стати щасливою людиною можна за допомогою каменів-талісманів Давно доведено, що енер....
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
У сучасне століття підвищених енерговитрат відновлювати енергетичний баланс важливо кожній людині Нескладний к....
більше матеріалів
/-1,3105409145355-/ /-pc-/
Top