counter
Стрічка новин
Вибрати все
24 Квітня
23 Квітня
Всі новини...

Сім снів, які попереджають про важливі події


Переглядів: 79


Сім снів, які попереджають про важливі події

Під час сну ми, сам того не підозрюючи, бачимо знаки, що попереджають нас про важливі події. На них варто звернути увагу, щоб уникнути неприємностей.

Практично всім людям сняться сни, але ми не завжди замислюємося про їх значущість та можливості, на які вони вказують нам. Відомо, що Вищі сили спілкуються з нами виключно на рівні підсвідомості, яка стає вразливою та податливою, коли ми перебуваємо в стані сну. Саме в такі моменти наш розум виходить на відкритий контакт із найтоншими енергетичними потоками, вловлюючи підказки Всесвіту та сигнали Згори.

Що таке сновидіння
Фахівці з біоенергетики стверджують, що сон - це стан, під час якого ми потрапляємо до паралельних світів. Дослідження сновидінь показують, що сни змінюють нашу свідомість, ми гостюємо в інших реальностях, які межують з нами у повсякденному житті лише на незримому та енергетичному рівні.

Сни наповнені нереальними образами, діями та подіями, саме тому вони найчастіше незрозумілі для нас. Часом сновидіння ставлять нас у безвихідь, особливо якщо мають повторюваний сюжет. Але в той же час вони збуджують інтерес, містичний страх і бажання знайти відповіді на всі питання. Перебуваючи в стані сну, ми можемо осягати почуття в рази сильніше і яскравіше за тих, з якими звикли зіштовхуватися в процесі звичайного життя.

Сон неподільно пов'язані з усвідомленим життям і передає нашому підсвідомості певні послання. Перебуваючи у стані сну, ми усуваємося від напруженості, почуття тривоги та негативних переживань. Іншими словами, сновидіння допомагають нам «випустити пару» — здебільшого це і є їхнє сакральне значення. Але це далеко ще не все. Ми розкриваємо уві сні свій енергетичний потенціал, фільтруємо інформацію та створюємо своє майбутнє.

Виявляється, сновидіння бувають забарвлені у різні тони. Сон вказує на ваш темперамент та характер. Чим вразливіша людина, тим яскравіші її сни, — стверджують експерти в галузі біоенергетики. Приглушені або зовсім чорно-білі сновидіння спостерігають люди, які звикли зважати виключно на розум. Але і в тому, і в іншому випадку сни виходять з нашої підсвідомості, що ховається за особистістю, і допомагають нам зрозуміти і почути себе. Чим детальніше пам'ятаєте сон, тим сильніше його значення майбутнього. Так, за допомогою сновидінь ви можете дізнатися, що приховано в майбутньому, як цього досягти або як цього уникнути. Достатньо лише знати про ті сни, які попереджають про важливі події. Їх лише сім.

Сім снів, що сигналізують про важливі події
Сон - відображення людини, дзеркало його душі. У них ми здатні відчувати, діяти, радіти чи відчувати біль, відчувати все те, що відчуваємо у житті. Підсвідомість, працюючи як годинник, не спить і допомагає позбутися стресу і перенапруги. Саме в нашій підсвідомості прихований енергетичний потенціал для вдосконалення та покращення майбутнього, і багато снів вказують саме на це. Сновидіння як показують наш психічний стан — вони відбивають собою майбутнє, якого можна підготуватися, а за бажання і змінити. Вплив подібних снів набагато триваліший за інших: він триває близько декількох місяців. Такий проміжок часу відводиться Всесвіту для прийняття вами важливого рішення та покращення свого життя.

1. Сон із закритими предметами. Часто нам сняться закриті предмети, які ми не можемо відкрити. Це може бути все, що завгодно: вікно, коробка, скринька або двері. Якщо уві сні ви занепокоєні лише тим, щоб за будь-яку ціну щось відкрити, вам варто приділити цьому увагу. Вищі сили намагаються вас поінформувати. Вам необхідно бути уважнішими: від вас приховують щось важливе. Дізнавшись це, ви зможете позбавитися багатьох проблем.

2. Сон із отриманням дзвінка чи повідомлення. Якщо уві сні з вами хтось хоче зв'язатися, пам'ятайте: це Творець. Якщо вам сниться телефон, що дзвонить або миготливі повідомлення, значить, ваше життя ось-ось зміниться. Але для того, щоб досягти щастя, вам необхідно бути напоготові і приділяти увагу дрібниці, щоб не пропустити вдалі можливості. Розгадка зазвичай лежить на поверхні.

3. Політ уві сні. Такий сон означає, що ви уникаєте відповідальності, вольових рішень та ініціативи. Вищі сили хочуть, щоб ви розрубали цей вузол і перестали тікати від своїх зобов'язань. Тільки виховавши себе, ви зможете подивитись світ зовсім іншими очима.

4. Місячний диск уві сні означає, що ви стрімко розкриваєте свій творчий потенціал, проте побоюєтеся суспільного засудження та провалу. Всесвіт натякає вам, що настав час вийти із зони комфорту і змінити життя на краще, розкрити себе і звільнитися від нав'язаних рамок.

5. Сон про дорогу. Такі сни дуже символічні. Все залежить від того, які ви відчуваєте емоції, тримаючи уві сні напрямок. Якщо на вашому шляху немає перешкод, значить, у житті ви йдете у правильному напрямку, залишилося лише зробити один впевнений крок до власного щастя. Інша справа, коли у вашій подорожі ви натикаєтеся на підводне каміння. І тут вас попереджають у тому, що ви збилися з курсу, втратили своє призначення. Вам необхідно переглянути свої плани і бути пильнішими у справах, які побічно стосуються вас.

6. Сон про квіти. Побачити уві сні квітучі рослини - зустріти незабаром приємні зміни. Це стосується всіх сфер життя. А ось квіти, які зів'яли, сигналізують про те, що ви ніяк не можете відпустити минуле. Вищі сили посилають вам підказку, що ви ходите по колу. Настав час перевернути сторінку і почати нове життя.

7. Сон, що з водою. Якщо у сні ви так чи інакше взаємодієте з водою, наприклад, п'єте її, купаєтеся, тонете або споглядаєте, вам необхідно придивитися до того, вирує вода або, навпаки, вона спокійна. У першому випадку вам необхідно заспокоїтись та пережити складний період. У другому на вас чекають турботи, які можна вирішити шляхом наполегливості та проявленого завзяття.

Чим більше ви бачите снів, тим сильніша ваша енергетика. Головний сенс сновидіння у звільненні від негативних емоцій, отриманих протягом дня. Але якщо дослухатися до підсвідомості, можна покращити своє життя. Тому так важливо справлятися із безсонням. Ми бажаємо вам чудового настрою, удачі,


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Симоронський обряд: малюнки на руках, що залучають успіх
Симоронський обряд: малюнки на руках, що залучають успіх
Симоронські обряди — це простий і позитивний спосіб залучити до життя позитивні зміни За допомогою невигадливи....
Як здійснити бажання. Пишемо листа до небесної канцелярії
Як здійснити бажання. Пишемо листа до небесної канцелярії
Техніка виконання бажань - це не чаклунство і не магія На жаль, ні в кого з нас немає чарівної палички, ні джи....
Грошові дні: коли фінансовий успіх сам піде до вас в руки
Грошові дні: коли фінансовий успіх сам піде до вас в руки
У кожному місяці є дні, сприятливі для будь-яких фінансових операцій Астрологи називають їх грошовими
7 защитных оберегов, которые доступны каждому
7 защитных оберегов, которые доступны каждому
У повсякденному житті нас часто чатують на клопоти та неприємності Використання оберегів та захисних талісмані....
Знаки Зодіаку: як зняти стрес, заспокоїти нерви та відновити сили
Знаки Зодіаку: як зняти стрес, заспокоїти нерви та відновити сили
Стрес і занепокоєння нині не рідкість Практично щодня ми потрапляємо у стресові ситуації, але, на жаль, не зна....
Як очистити будинок від негативної енергетики
Як очистити будинок від негативної енергетики
Купаючи будинок, квартиру або переїжджаючи в нове орендоване житло, ми можемо зіткнутися з таким явищем як нег....
Нефрит: магічні властивості каменю
Нефрит: магічні властивості каменю
Кожен дорогоцінний або напівдорогоцінний камінь має свої магічні властивості Це стосується й нефриту
більше матеріалів
/-0,32119202613831-/ /-pc-/
Top