counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Квітня
19 Квітня
Всі новини...

Підказки Всесвіту: на які знаки необхідно звертати увагу


Переглядів: 295


Підказки Всесвіту: на які знаки необхідно звертати увагу

Не завжди все у житті відбувається так, як хочеться тільки нам. Іноді доля і Всесвіт дають нам знаки, які попереджають щось, вказують на необхідність змін.

Всесвіт дає нам знаки, щоб ми могли змінити долю, життя. Все на нашій планеті має прагнути порядку та гармонії. Це справедливо і для життя кожної окремої людини. Всесвіт ніколи не залишить вас одних — він дбайливо коригуватиме взятий вами курс, щоб ви зустріли на своєму шляху якнайменше проблем — фізичних та енергетичних.

Як відрізняти підказки Всесвіту від простих подій

Справа в тому, що це і є прості події, але такі, що виділяються зі звичайного повсякденного хаосу своєю своєчасністю. Все залежить від того, яким є ваш фарватер, які ваші плани на майбутнє, чим ви живете, що любите і чого боїтеся.

Зазвичай Всесвіт підказує, коли ми їх не помічаємо, або коли ми тільки їх і чекаємо. У першому випадку ймовірність отримання підказки вища. Знаки долі може бути виражені у чому завгодно. Бувають ситуації, які мають індивідуальний характер, але здебільшого такі знаки універсальні.

Коли вам щось заважає

Буває так, що ви дуже чогось захотіли. Наприклад, у вас з'явилася нав'язлива думка про те, що настав час продавати автомобіль, квартиру, будинок. Це важливий крок, який може мати негативні наслідки. Так от, якщо ви хочете зробити щось подібне, а паралельно з цим відбувається щось знакове: хтось зазнає невдач при продажу авто, наприклад, або в новинах ви чуєте, що хтось зустрів труднощі на шляху за відповідних подій, — то вам слід відступити. Просто відкладіть продаж, тому що світ силою своєї енергії каже вам стоп. Це може бути подорож у відпустку, пошук нової роботи, весілля і так далі. Відкладіть це, якщо навколо вас постійно з'являються такі символи Всесвіту.

Коли ви на вірному шляху

Коли все виходить легко, це сигнал про те, що ви рухаєтеся в потрібному напрямку, яке збігається з планами долі, карми, Всесвіту. У такі моменти ви надихні, у вас гарний настрій без видимої причини, ви добрі, усміхнені, щасливі. Не пропускайте такі моменти повз. Якщо все добре, то немає сенсу міняти щось.

Найчастіше такі знаки посилає вам світ, якщо ви живете за законами Всесвіту: не робите нікому погано, вірите своїм думкам і зароджуєте успіх у свідомості, проектуючи його на полотно життя.

Коли у вас проблеми у коханні

Якщо ви відчуваєте роздратування через будь-яку дрібницю, все валиться з рук, то настав час подумати: а чи все ви правильно робите? Можливо, у вас є проблеми в сім'ї. Дрібні негаразди говорять про те, що хтось на вас злий або хтось із близьких розчарований у вас. Настав час зробити певні кроки для того, щоб стати більш чуйним, добрим.

Ви відчуєте різницю між реальною підказкою Всесвіту та простою подією – у вас усередині щось клацне, з'явиться тінь сумніву. Це почуття не сплутати ні з чим у світі.

Крім цих трьох знаків долі є ще один. Зверніть увагу на ваші сни. Коли сниться той самий сон, є ймовірність, що Всесвіт намагається достукатися до вас за допомогою цього сновидіння. Віщі сни — тема, що досить обговорюється в біоенергетиці та езотериці. Звертайте увагу на все, що відбувається з вами та вашою свідомістю.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Симоронський ритуал на гроші, любов та удачу
Симоронський ритуал на гроші, любов та удачу
Якщо ви хочете змінити своє життя до кращого, так швидше, час братися за техніку симорон Симоронський ритуал д....
Картини з фен-шуй: які з них приваблюють удачу, кохання та гроші
Картини з фен-шуй: які з них приваблюють удачу, кохання та гроші
Не секрет, що всі речі в будинку мають енергетику — негативною чи позитивною Вчення фен-шуй підкаже, які карти....
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Одним із найсильніших талісманів фен-шуй є дзвіночок Цей домашній оберіг не лише привабить успіх у справах, а ....
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли ви відчуєте себе особливо енергійно та активно....
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
20 квітня о 15:42 розпочнеться 13-й місячний день Фаза Місяця - зростаюча
більше матеріалів
/-0,34153294563293-/ /-pc-/
Top